Târgul Naţional de Turism Rural Albac 2011

Târgul Naţional de Turism Rural Albac 2011
person Horeca
access_time_filled

Târgul Național de Turism Rural de la Albac se desfășoară anul acesta în perioada 3-4 septembrie, în județul Alba, și reunește unități de cazare și firme prestatoare de servicii turistice din regiunea Centru, agenții de turism, meșteri populari dar și specialiști în turism de la nivel național și regional.

rural

Deschiderea oficială a târgului va avea loc pe 3 septembrie la ora 10.00 și va fi urmată de lansarea ghidului turistic al județului Alba, de seminarii și de competiții gastronomice și de pescuit. De asemenea, tot pe 3 septembrie se vor organiza vizite la pensiunile participante.

afis3

Manifestarea, care este de atlfel și unicul târg de turism rural din Transilvania, este organizată anual de Consiliul Județean Alba și Primăria Albac, în parteneriat cu Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC). Evenimentul a ajuns anul acesta la ediția cu numărul VII.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302