The Ledbury, restaurantul anului 2010

The Ledbury, restaurantul anului 2010
person Horeca
access_time_filled

The Ledbury, restaurantul anului 2010

Restaurantul The Ledbury a fost numit Restaurantul Anului in Marea Britanie in cadrul National Restaurant Awards 2010, depasind celebrele restaurante The Fat Duck si Bistro Bruno Loubet. Condus de cheful Brett Graham inca din 2005, The Ledbury a primit de asemenea Premiul „Best Front of House Award”.

ledbury-facade

William Drew, editor la Restaurant Magazine, revista care premiaza anual cele mai bune restaurante din Marea Britanie, a declarat ca: „Industria restaurantelor din Marea Britanie si-a revenit spectaculos dupa declinul din ultimii ani, iar standardul castigatorilor de la National Restaurant Awards, reflecta foarte bine acest lucru (…) incoronarea restaurantului The Ledbury ca fiind restaurantul anului in Marea Britanie este pe deplin meritata. Brett Graham l-a facut   sa fie un restaurant cu adevarat genial, in care preparatele sale absolut splendide completeaza servirea deosebita”.

ledbury-brett-graham

Tot in cadrul National Restaurant Awards a fost numit Cheful Anului 2010, Claude Bosi, chef la Hibiscus din Londra, restaurant aflat pe locul 4 in topul celor mai bune restaurante din Marea Britanie.

Iata cum arata clasamentul celor mai bune 10 restaurante din Marea Britanie:

1. The Ledbury, London

2. The Fat Duck, Berkshire

3. Bistro Bruno Loubet, London

4. Hibiscus, London

5. The Walnut Tree, Monmouthshire

6. Restaurant Sat Bains, Nottingham

7. Bar Boulud, London

8. The Square, London

9 The Waterside Inn, Berkshire

10. Galvin La Chapelle, London

ÂÂ

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302