Inca un hotel de patru stele in Bucuresti

Inca un hotel de patru stele in Bucuresti
person Horeca
access_time_filled

Inca un hotel de patru stele in Bucuresti

In primavara anului 2011, va fi inaugurat in centrul Bucurestiului, in zona Piata Unirii, hotelul Europa Royale detinut de Europa Group Investement (EGI). Lucrarile sunt in prezent finalizate in proportie de 75%, iar investitia se ridica la 12 milioane de euro. Hotelul realizat prin reabilitarea unei cladiri istorice, va fi cotat la 4 stele si are 92 de camere. Europa Royal va avea 3 restaurante, un pub si 2 sali de conferinte.

Hotel Europa Royal

Asemanator Hotelului Cismigiu, constructia hotelului Europa Royale  a fost oprita de-a lungul timpului din cauza lipsei de finantare, insa EGI a continuat constructia in ciuda crizei economice pentru ca”amplasarea este unica”, dupa cum au precizat oficialii companiei. Hotelul este amplasat langa Hanul lui Manuc, in centrul istoric al capitalei.

Karolis Paliulis, deputy director al Europa Group Investment (EGI), a declarat recent ca EGI este interesata de o extindere pe piata locala, dar nu in zona de investitii, ci mai degraba cu know-how-ul in domeniul hotelier. Compania manageriaza 10 unitati hoteliere in tarile baltice. Despre oportunitatile de investitii din zona hoteliera, Karolis Paliulis considera ca hotelurile de 2-3 stele din Capitala reprezinta”un prim front de acoperit”.

hotel_litouwen_hotel-europa-city-vilnius

Compania  Europa Group Investement, cu sediul central in Vilnius, Lituania, a intrat pe piata locala ca dezvoltator imobiliar, cu mai multe proiecte de locuinte, printre care Brilliant Condominium si City Center Residence.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302