Trei hoteluri de lux se deschid in Targu Mures

Trei hoteluri de lux se deschid in Targu Mures
person Horeca
access_time_filled

Trei hoteluri de lux se deschid in Targu Mures

Trei hoteluri, toate clasate la categoria patru stele, se vor deschide anul viitor in municipiul Targu Mures. Investitiile private sau din fonduri europene totalizeaza peste 13 milioane de euro. Hotelul Plaza Business&Spa, situat in centrul orasului va fi inaugurat in februarie 2011 si va fi primul „design hotel” din oras. Renumitul Hotel Grand, devenit un simbol al orasului, se afla in plina transformare si va fi inaugurat de ziua Europei, pe 9 mai 2011. in primul trimestru al anului 2012 va fi inaugurat, la Targu-Mures, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, un al treilea hotel de patru stele, M¡ty¡s si restaurantul Oroszl¡n.

metropolis

Investitie de 5,5 milioane euro la Plaza Business&Spa

Situat in centrul orasului, Hotel Plaza Business&Spa va fi inaugurat in februarie 2011. Investitia ii apartine omului de afaceri Florin Vlas, care detine mai detine inca doua hoteluri. „Hotel Plaza va avea o capacitate de 170 locuri, doua restaurante cu o capacitate totala de 200 de locuri, cafenea-bar pentru 70 de persoane, doua sali de conferinte in care vor incapea 250 de persoane, spa&wellness si casino. Noutatea este design-ul exclusivist al hotelului, adica vor fi 18 tipuri de camere total diferite, de la mobilier pana la intrerupatoare”, a declarat managerul hotelului, Dacian Vlas. Ce va diferentia Plaza Business&Spa fata de celelate proiecte? „Conceptul de design hotel, nemaiintalnit in Targu Mures, si SPA-ul exclusivist”. Investitiile familiei Vlas nu se opresc insa aici. „Intentionam sa ne extindem si in Cluj, Bucuresti sau chiar Mamaia. Dorim sa consolidam brandul V Hotels in intreaga tara, urmand ca pe viitor sa ne extindem si in strainatate”, a mai spus Dacian Vlas.

hotel nou

Noul Grand, inaugurat in 2011, de Ziua Europei

Proiectul „Modernizare si extindere hotel Grand” este de asemenea in derulare, iar managerul Grand SA, Claudia Pescar, isi doreste o inaugurare pe 9 mai 2011, de Ziua Europei, finantarea fiind asigurata in baza accesarii unor fonduri prin Programul Operational Regional. Lucrarile se efectueaza pe o suprafata de 7.273 mp si este prevazuta si o extindere pe 275 mp. Hotelul ce va fi cotat tot la patru stele urmeaza sa aiba 206 locuri in camere duble, 12 locuri in sase apartamente de lux. Valoarea totala a proiectului este 16.944.000 lei (peste 4,3 milioane euro). „Segmentul target este reprezentat de clientii „business”. Termenul limita pentru incheierea lucrarilor este noiembrie 2011. Totusi, echipa de implementare depune eforturi pentru devansarea deschiderii hotelului in cursul lunii mai 2011. Am vrea sa facem „inaugurarea oficiala” chiar in 9 mai. Marea diferenta intre hotelul Grand si altele va consta in numarul si calitatea serviciilor oferite turistilor, avem in vedere servicii personalizate”, a mai precizat Claudia Pescar, directorul Grand SA.

Targu_Mures_Business_1237204384

Rasfat gastronomic la Hotel  M¡ty¡s

Arkum Invest SRL, societate a omului de afaceri din Odorheiu Secuiesc, L¡szl³ J¡nos, construieste Hotel M¡ty¡s 4* cu restaurantul Oroszl¡n, la intersectia strazilor Bolyai si Barsas Tamas.  in urma unei investitii de 3,5 milioane euro, hotelul M¡ty¡s 4* va avea 28 de camere, din care doua apartamente, restaurant cu 100 de locuri, cafenea cu specific vienez cu 70 de locuri, patru sali de sedinta, fiecare cu o capacitate intre 40-80 de persoane si o sala de evenimente cu capacitate 200 de persoane. Se adreseaza in principiu clientelei de business, strainilor veniti pentru a vizita mediul economic regional, dar si pentru sosiri interne, persoane aflate in delegatie.

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302