Un nou lant de restaurante patrunde pe piata romaneasca

Un nou lant de restaurante patrunde pe piata romaneasca
person Horeca
access_time_filled

Un nou lant de restaurante patrunde pe piata romaneasca

Renumitul lant de restaurante Wienerwald patrunde si pe piata romaneasca si va inaugura primul restaurant, la Bucuresti, in primavara acestui an, cu o investitie de 3 milioane de euro, se arata in comunicatul de presa. in urmatorii trei ani, Wienerwald va deschide 35 de restaurante in tara, in regim propriu sau prin sistem de franciza. Wienerwald va angaja peste 600 de persoane. Retetele Wienerwald „calatoresc” de peste 55 de ani in jurul lumii.

Restaurant in Germania

Wienerwald va aduce in Romania produsele sale speciale, dar „da dovada si de flexibilitate in ceea ce priveste gustul romanilor si poate sa dezvolte foarte rapid retete noi si sa le adapteze la pietele locale”, se arata in comunicatul de presa. Vor fi create sosuri speciale (de exemplu: cu usturoi si mustar) sau meniul va cuprinde piureul de cartofi caracteristic bucatariei romanesti.

Clientii din Romania vor avea posibilitatea de a alege unde sa consume produsele Wienerwarld – in restaurante, la pachet, sau chiar prin comenzi la domiciliu. Wienerwald doreste sa le ofere oamenilor o alternativa pentru a-si extinde obiceiurile: consumul de mancare delicioasa, sanatoasa si servita rapid.

restaurant verde

in Romania, franciza este adusa de Tunc si Ali Capa, oameni de afaceri, anterior managementul dezvoltatorului imobiliar Anchor Group si membrii in consiliul de administratie al lantului de supermarket-uri G’Market.

in tarile in care opereaza, Wienerwald este renumita pentru produsele crocante si suculente din carne de pui. „Toata lumea, de la familii la tineri in miscare, se poate bucura de o masa delicioasa, pregatita dupa reteta traditionala europeana pentru pui intreg sau constand din pulpe si aripi marinate in mod special. Gustul crocant si suculent este dat de combinatia de condimente si verdeturi, o reteta germana secreta dezvoltata de-a lungul anilor. Vor fi disponibile si sosuri speciale si unice, meniul incluzand, de asemenea, cartofi, salate si deserturi”, se mai arata in comunicat.

restaurant german vechi

Produsele Wienerwald sunt renumite pentru faptul ca sunt sanatoase, pentru ca nu se adauga grasimi aditionale in proces, niciun fel de ulei, iar echipamentul din restaurant, creat in exclusivitate pentru Wienerwald, permite prepararea puiului in suc propriu, doar la aburi. „Carnea de pui este frageda si proaspata, pentru ca Wienerwald nu utilizeaza niciodata carne congelata”, se mai arata in comunicat.

Wienerwald detine 34 de restaurante in Germania si 33 de restaurante in Turcia. Cifra de afaceri inregistrata de Wienerwald in 2010 a fost de 25 milioane Euro in Germania si 18 milioane Euro in Turcia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302