Cel mai important targ de turism din Bulgaria isi deschide portile

Cel mai important targ de turism din Bulgaria isi deschide portile
person Horeca
access_time_filled

Cel mai important targ de turism din Bulgaria isi deschide portile

Capitala Bulgariei va gazdui in perioada 17-19 februarie 2011, Targul International de Turism „Holiday&Spa Expo”, una dintre cele mai importante manifestari in domeniu din Bulgaria. Evenimentul, ajuns la a 28-a editie, se va desfasura la Palatul National al Culturii si va reuni organizatii de turism, agentii de turism si touroperatori, hoteluri, resorturi, care isi vor prezenta ofertele turistice. Editia precedenta a targului a reunit peste 340 de expozanti din Bulgaria si din alte 20 de tari.

bulgaria vecini

Targul Holiday&Spa Expo este un punct de intalnire pentru profesionistii din industria turismului si o oportunitate de a stabili contacte valoroase si de a dezvolta afaceri de succes. Pentru vizitatori, targul reprezinta o posibilitate de a descoperi oferte turistice noi si atractive, pentru vacantele si calatoriile lor.

fair Bulgaria

Printre tarile care si-au aratat in fiecare an interesul pentru aceasta manifestare, mentionam Grecia, Turcia, Rusia, Tunisia, Cipru, Ţarile de Jos, Germania, Italia si Israel, tari care isi vor prezenta ofertele turistice si la editia din 2011, si, pentru prima oara, va participa India la renumitul targ.

Evenimentul este organizat de societatea Prim Expo, sub patronajul Ministerului  Economiei, Energiei si Turismului din Bulgaria, in colaborare cu asociatii de turism si alte organizatii de profil.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302