Un singur sistem pentru toate atribuțiile zilnice

Un singur sistem pentru toate atribuțiile zilnice
person Horeca
access_time_filled

Secolul XXI, sfârșit de an 2022, început de an 2023 – necesitatea digitalizării continuă. Trăim într-o lume în care digitalizarea afacerii este un MUST. Comenzile online, de exemplu, au permis multor restaurante să-și gestioneze eficient orele de vârf. Dar până la urmă cum? Se află în spatele comenzilor online doar niște simple aplicații pentru restaurante sau un întreg sistem de operare?

Vă prezentăm serviciul TapTasty, un sistem complet destinat tuturor tipurilor de restaurante, care oferă:

•aplicație de mobil personalizată și panou de administrare online;
•website integrat cu aplicația de mobil;
•marketing și fidelizarea clienților;
•self-ordering;
•comanda la masă;
•driver app;
•digitalizarea meniului;
•rapoarte.

Toate acestea se accesează într-un mod integrat. Viziunea serviciului TapTasty este de a ajuta restaurantele să prospere, oferindu-le toate instrumentele necesare pentru a-și controla propriile afaceri într-un mod independent. Altfel spus, serviciul TapTasty își propune să vă:

•salveze bani;
•ajute în a opera cu mai puțini angajați;
•mențină clienții fideli;
•ofere marketing eficient;
•economisiți timp și resurse financiare;
•ajute să vă administrați afacerea independent.

Încă de la bun început, TapTasty și-a dorit să permită dezvoltarea restaurantului într-un ritm natural, după propriile sale reguli, lăsând la o parte comisioanele. Costurile sunt fixe, indiferent de profitul restaurantului. Așadar, sistemul TapTasty este conlucrător restaurantului.

După cum am menționat anterior, digitalizarea afacerii este un must. Să ne mirăm oare când descoperim că 70% dintre clienți preferă să comande mâncare online? Să fi influențat pandemia această alegere a clienților sau pur și simplu confortul își spune cuvântul? Poate și una și alta. Oricum ar fi, restaurantele trebuie să se conformeze noilor cerințe digitale, dacă nu-și doresc cumva să iasă rapid de pe tabla de joc.

TapTasty: o soluție all in one

Sistemul TapTasty se poziționează într-o altă sferă față de celelalte servicii prin ceea ce-și propune să facă, adică să ajute restaurantele în recâștigarea clienților fideli. Având mai multe valențe, TapTasty este o soluție all in one prin care restaurantele salvează bani prin optimizarea costurilor și nu numai.

Ținând cont de evoluția tehnologiei și de impactul acesteia, restaurantele nu-și pot permite să nu aibă în primul rând un sistem validat și complet.

De exemplu, într-un sondaj din mai 2022 realizat de Asociația Națională a Restaurantelor, 58% dintre operatorii de restaurante au raportat că recrutarea și retenția angajaților este în prezent provocarea lor numărul 1. Prin urmare, TapTasty a pus la dispoziția restaurantelor următoarele alternative: self-ordering kiosks sau comanda la masă. Cele două optimizează procesul de comandă și ajută restaurantele să funcționeze cu mai puțini angajați. Mai mult, acestea sunt o modalitate excelentă de upselling și cross-selling, oferind clienților sugestii automate, articole complementare, mai multe informații cu privire la un anumit preparat și multe altele.

TapTasty oferă, totodată, website și aplicație de mobil personalizată. Prin intermediul acestora, clienții tăi pot comanda necomisionat. Dezvoltând un modul web care să poată fi integrat cu website-ul restaurantului tău și cu aplicația de mobil. TapTasty te ajută să oferi clienților tăi posibilitatea de accesare cross-platform: cineva care folosește aplicația de mobil poate accesa cu același cont modulul web al website-ului și viceversa. În felul acesta, clientul tău poate comanda de pe website-ul restaurantului tău prin modulul web. Autentificându-se în contul său, istoricul comenzilor, preferințele, metodele de plată rămân aceleași precum cele din aplicație.

O altă problemă căreia i se adresează TapTasty este marketingul. Nici nu poate fi pus la îndoială că cel mai eficient marketing este cel de pe telefonul clientului tău. Prin TapTasty poți crea o campanie de marketing pe care poți să o publici simplu și rapid. În marketingul online, șansa de reușită este exponențial mai mare decât în metodele de marketing convenționale.

Nu în ultimul rând, mai există un aspect de o importanță maximă: livratorii. Dacă restaurantul tău oferă servicii de livrare, șoferii sunt unul dintre factorii cheie pentru succesul afacerii tale. Pentru a ușura procesul lor de muncă, TapTasty a dezvoltat driver app-ul. Livratorii nu mai trebuie să scaneze străzile și să fie atenți la toate detaliile. Ei doar preiau solicitările direct de pe telefonul lor mobil, fără nicio pierdere de timp. Astfel, prin driver app li se automatizează și generează ruta cea mai optimă prin Google Maps. Clientul poate, de asemenea, să urmărească în timp real poziția livratorului. Iar în cazul în care restaurantul tău nu are propria flotă de mașini, serviciul TapTasty permite integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, oferind astfel o suită completă de servicii.

Pe scurt

Nu putem nega faptul că procesele tehnologice au un impact major asupra operațiunilor restaurantelor, iar având în vedere că marea majoritate dintre noi petrecem o bună parte a zilei navigând pe internet, restaurantele au un potențial uriaș de piață în mediul online.

Cei mai mulți proprietari și manageri de restaurante caută în mod constant soluții tehnologice care să le faciliteze fluxul de lucru.

Ei bine, serviciul TapTasty vine în ajutorul tuturor restaurantelor care își doresc să aibă parte de:

•Fidelizarea clienților;
•Zero comision din vânzări;
•Eficientizarea timpului;
•Reducerea costurilor tehnice și de marketing;
•Posibilitatea de operare cu mai puțini angajați;
•Salvarea banilor;
•Comenzi nelimitate;
•Control deplin;
•Suport constant.

Mai precis, un sistem complet. Prin TapTasty, restaurantul tău utilizează un singur sistem pentru toate atribuțiile zilnice.

Poți afla mai multe despre TapTasty, accesând canalul de YouTube sau pagina de Facebook

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302