Valorile gastronomiei traditionale romanesti la METRO Cash & Carry Romania
Valorile gastronomiei traditionale romanesti la METRO Cash & Carry RomaniaMETRO Cash & Carry Romania propune clientilor sai profesionisti o experienta inedita, de redescoperire a gustului autentic romanesc prin sesiuni gastronomice organizate in magazinele sale din tara, incepand cu luna mai 2010.
Sub indrumarea specialistilor Centrului de Pregatire in Gastronomie, clientii Horeca vor putea descoperi si deprinde tehnicile traditionale de pregatire ale preparatelor muntenesti, ardelenesti, moldovenesti sau dobrogene, precum si principiile de baza in recunoasterea si alegerea ingredientelor romanesti de calitate.
Sub indrumarea specialistilor Centrului de Pregatire in Gastronomie, clientii Horeca vor putea descoperi si deprinde tehnicile traditionale de pregatire ale preparatelor muntenesti, ardelenesti, moldovenesti sau dobrogene, precum si principiile de baza in recunoasterea si alegerea ingredientelor romanesti de calitate.
Complexitatea gusturilor si varietatea retetelor autentice vor fi puse in valoare de modalitatile traditionale de servire.
Fiecare eveniment se desfasoara pe parcursul a doua zile si prezinta tehnicile de preparare si servire, precum si ingredientele necesare construirii unui meniu traditional romanesc, cu preparate precum piept de pui umplut cu unt si ierburi fine, rulada din pulpe pui dezosate umpluta cu ciuperci, scaricica de porc marinata in sos, muschi de vita in sos de unt sau tocanita de vita.
Aceasta noua serie de evenimente, dedicate clientilor Horeca, va demara in perioada mai – iulie 2010, in cadrul centrelor de distributie METRO Cash & Carry Constanta 1 (20 – 21 mai), METRO Cash & Carry Berceni (28 – 29 iunie) si METRO Cash & Carry Baneasa (1 – 2 iulie) si va continua in toamna in alte locatii din tara.