Vânzările de vacanţe pe litoral prin agenţiile de turism au crescut cu 20%

Vânzările de vacanţe pe litoral prin agenţiile de turism au crescut cu 20%
person Horeca
access_time_filled

În primele 5 luni ale acestui an vânzările de vacanțe pe litoral efectuate prin intermediul agențiilor de turism au crescut cu 20%, ca urmare a politicii comune desfășurate în ultimii ani de agențiile de turism și hotelieri, anunță Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România.

vacante

„Pe tot parcursul sezonului, agențiile de turism membre ANAT oferă turiștilor prețuri ale pachetelor de servicii turistice pe Litoral sensibil mai mici decât tarifele pe care turiștii le pot accesa în cazul în care cumpără direct de la unitățile hoteliere sau prin alte mijloace”, se arată într-un comunicat de presă. De remarcat că agențiile de turism membre ANAT au publicate prețuri în lei, prețuri care nu se modifică pe măsura creșterii cursului valutar euro/leu.
„Deoarece ne aflăm în plin sezon de achiziționare a vacanțelor, rămânem fideli principiului de a informa constant publicul consumator de vacanțe. Într-o piață marcată de apariția și dispariția a tot felul de entități care promovează și oferă pachete turistice, sfătuim clienții să se adreseze agențiilor de turism membre ANAT pentru cumpărarea pachetelor de servicii turistice, în general și a pachetelor de servicii turistice pe Litoral, în mod special. Față de alte canale de distribuție, agențiile de turism membre ANAT oferă clienților siguranță, acționând conform legii, în baza licenței de turism și a contractului de călătorie, cu alte cuvinte turistul are cui să se adreseze în cazul apariției unor probleme la fața locului”.
ANAT a lansat astăzi, 18 iunie, și programul „Zile Gratuite de Vacanță”, care se desfășoară exclusiv prin agențiile membre ANAT, în perioada 15 iunie – 15 iulie 2012 și 15 august – 31 august 2012.

freedays

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul „platești 5 nopți și stai 6 sau chiar 7!”. La fiecare ediție, acest program a reușit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar și din stațiuni montane de tradiție, și sute de agenții de turism din toate județele țării.

„Zile Gratuite de Vacanță” face parte din proiectul „Vacanță în tara mea” 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promoționale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: „Înscrieri timpurii”, „Mini-prețuri de vacanță”, „Supliment la masă”, „Vacanțe speciale de evenimente” etc.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302