Vezi cum arată Ghidul Turismului Balnear din România

Vezi cum arată Ghidul Turismului Balnear din România
person Horeca
access_time_filled

Ministerul Turismului a lansat pe 24 noiembrie, la Moscova, Ghidul Turismului Balnear din România, după ce acesta a fost lansat în premieră, la Londra, în cadrul târgului internațional de turism World Travel Market (7-10 noiembrie). Promovarea stațiunilor balneare din țara noastră, atât pentru tratamente de refacere, cât și ca destinație turistică, a fost principalul scop al evenimentului de ieri, de la Moscova, care a reușit să adune reprezentanți din industria turistică din Federația Rusă, reprezentanți mass-media și organizații profesionale din domeniul turismului și al sănătății medicale. Varianta în limba română a Ghidului Turismului Balnear din România o găsiți aici.

paginaghid

„Turiștii din Federația Rusă care optează pentru tratamente balneare în stațiunile din România apreciază calitatea și prețul serviciilor oferite, pregătirea personalului medical, precum și resursele de izvoare naturale de care dispune țara noastră. Aceasta a fost concluzia generală a participanților la evenimentul de lansare a Ghidului Turismului Balnear din România, organizat pe  24 noiembrie, la Moscova”, se mai arată în comunicatul de presă.
Consilierul Ministrului Turismului, Emilian Imbri, a declarat că turismul balnear a devenit un segment major al pieței turistice internaționale, un domeniu cu implicare tot mai profundă a știintei și tehnicii, a prestării unor servicii turistice și medicale de o factură complexă și de un înalt nivel calitativ, iar România este aleasă atât pentru tratamentele foarte eficiente, cât și ca destinație sigură.
„Turoperatorii ruși au apreciat potențialul turistic divers de care dispune România, menționând necesitatea intensificării activităților de promovare a țării noastre pe piața din Federația Rusă”, se mai arată în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302