Wizzair lanseaza in 2011 patru rute noi din Romania

Wizzair lanseaza in 2011 patru rute noi din Romania
person Horeca
access_time_filled

Wizz Air lanseaza in 2011 patru rute noi din Romania

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca incepand cu martie 2011 va lansa 4 noi rute din si spre Romania, si anume: din Cluj Napoca spre Larnaca (Cipru), de la Targu Mures spre Londra Luton (Marea Britanie) si de la Bucuresti catre Bari (Italia) si spre Alicante (Spania).

wiz

Pe 27 martie 2011 compania va incepe sa opereze zboruri din Bucuresti spre Bari, pe 29 martie va lansa curse din Bucuresti catre Alicante, ambele cu o frecventa de doua curse saptamanale. De asemenea, din 29 martie, Wizz Air va opera 3 zboruri pe saptamana, de la Targu Mures la Londra Luton. Din 4 iunie 2011 operatorul va lansa curse pe ruta Cluj-Napoca- Larnaca, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana.

wizz 20111

„Aceasta extindere a retelei de zbor demonstreaza clar importanta pietei romanesti pentru noi. Suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate aici. in concordanta cu modelul nostru de business, de incredere, vom continua sa alegem, pentru anii care urmeaza, cei mai eficienti si cei mai de incredere furnizori din Romania, pentru a putea garanta servicii foarte bune la preturi accesibile”, a declarat Gy¶rgy Abr¡n, Chief Commercial Executive Wizz Air.

Toate zborurile sunt disponibile pe wizzair.com. Tarifele pornesc de la un pret de 140 RON, un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302