Hilton Worldwide inaugureaza un nou resort

Hilton Worldwide inaugureaza un nou resort
person Horeca
access_time_filled

Hilton Worldwide inaugureaza un nou resort

Compania hoteliera Hilton Worldwide a semnat un contract de management cu luxosul resort „Silhouette Island Resort Limited” pentru a  deschide a doua proprietate Hilton in Seychelles, si anume Hilton Seychelles Labriz Resort&Spa, programat a fi inaugurat in martie 2011. Conducerea Hilton Worldwide a subliniat importanta segmentului leisure pentru companie si faptul ca Seychelles este o destinatie turistica de leisure de top si una din pietele emergente pentru Hilton Worldwide.

resort hilton

Actualul resort Silhouette Island Resort Limited – care are nu mai putin de 111 vile luxoase, ascunse in jungla si cu deschidere spre plaje cu nisip alb -, va suferi imbunatatiri in urmatoarele luni pentru a se converti la brandul Hilton Hotels&Resorts. Viitorul Hilton va oferi oaspetilor 5 restaurante cu bucatarii internationale variate. in ceea ce priveste optiunile de relaxare si facilitatile de leisure, acestea includ un centru dedicat sporturilor de apa, precum scuba diving, pescuit s.a, un centru de fitness, un spa, teren de tenis si piscina.

labriz-silouhette-1

„Segmentul de resort si leisure al portofoliului nostru la nivel global continua sa se mareasca cu al doilea hotel Hilton in Seychelles. Hilton ofera experiente premium pentru calatorii de pe pietele cheie de leisure din toata lumea”, a declarat Dave Horton, manager general la nivel mondial al Hilton Hotels&Resorts. Hilton Worldwide detine 44 de hoteluri in 14 tari in Orientul Mijlociu si Africa, si inca 30 de proprietati in curs de pregatire.

labriz vile

Noua proprietate Hilton este situata pe Silhoutte, a treia insula ca marime din Seychelles si un parc marin national, care este considerat ca unul dintre cele mai importante sanctuare din Oceanul Indian.

„Suntem incantati sa realizam acest parteneriat; aceasta proprietate se alatura hotelului Hilton Seychelles Northolme Resort&Spa. Seychelles este o destinatie turistica importanta de leisure si o piata emergenta pentru Hilton Worldwide si pentru brandul Hilton in Oceanul Indian”, a declarat Esssam Abouda, vicepresedinte al operatiilor Hilton Worldwide din Peninsula arabica si Oceanul Indian. Seychelles este un arhiperlag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1600 km est de Africa, in nordul insulei Madagascar.

La randul sau, managerul resortului „Silhoutte Island Resort Limited”, Mohamed Umar Maniku a declarat ca¾Suntem incantati de acest contract de management cu Hilton Worldwide, liderii in ospitalitate, lucru care ne va ajuta sa raspundem mai bine celor mai inalte asteptari ale turistillor care vin in Seychelles”.

Sursa: 4hoteliers.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302