World Travel Market se deschide din nou pentru profesionişti

World Travel Market se deschide din nou pentru profesionişti
person Horeca
access_time_filled

Cel mai important târg de turism din lume dedicat exclusiv profesioniștilor din industrie, World Travel Market își deschide porțile pe 5 noiembrie, la centrul expozițional ExCeL din Londra și reunește peste 47.000 de specialiști din industria de travel de la nivel mondial.

World Travel Market este un eveniment business2business de 4 zile, pe care operatorii din turism nu trebuie să îl rateze deoarece reprezintă o oportunitate unică pentru specialiștii din toate sectoarele industriei de travel de a se reuni, de a face networking și de a dezvolta noi afaceri. Organizatorii subliniază că WTM este locul ideal pentru afaceri. Ediția de anul trecut a generat afaceri în valoare de peste 1,625 milioane lire sterline.

wtm2012

Prima zi a târgului este dedicată doar expozanților. În zilele de 6,7 și 8 noiembrie târgul este deschis tuturor profesioniștilor din industria de travel și va găzdui o serie de evenimente care oferă participanților un know-how internațional de calitate. Marți, 6 noiembrie, Organizația Mondială a Turismului va organiza Summitul Miniștrilor, urmând ca ziua de 7 noiembrie să se focuseze pe turismul responsabil în cadrul „WTM World Responsible Tourism Day”, iar ziua de 8 noiembrie va găzdui deja tradiționalul eveniment WTM Business day.

Agenda de evenimente din cadrul World Travel Market 2012 va furniza consultanță de specialitate și know-how de la jucători de top din travel. Cu un număr record de participanți în 2011, evenimentele din cadrul WTM oferă informații și noutăți extrem de utile pentru profesioniștii din industria mondială de travel.

WTM este cel mai important eveniment la nivel global pentru industria de travel și reunește sub același acoperiș toate sectoarele industriei de travel: companii aeriene, reprezentanți ai industriei de croaziere, reprezentanți ai industriei hoteliere, companii care oferă tehnologii pentru industria turismului, reprezentanți ai ministerelor de turism din întreaga lume ș.a. Pentru a vedea expozanții ediției de anul acesta intrați AICI.

De ce să participați la World Travel Market 2012?

worldtravelmarket•  Oportunități de afaceri cu aproape 5000 de companii expozante din toate sectoarele industriei de travel:  companii aeriene, hoteluri, croaziere, companii din domeniul tehnologiilor dedicate industriei turistice ș.a.
•   Agendă bogată de evenimente dedicate profesioniștilor. Peste 8000 de specialiști din industria de travel au participat la aceste evenimente în 2011.
• Câștigați un avantaj competitiv pe piață. World Travel Market a îmbunătățit oportunitățile de business pentru 92% dintre vizitatori.
• Generați venituri. Aproape 8 din 10 vizitatori (78%) au dezvoltat noi afaceri.
•    Obțineți know-how de la cei mai buni din industrie, precum și prognoze de piață prin World Travel Market Industry Report 2012 și WTM Global Trends Report.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302