Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă 2012

Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă 2012
person Horeca
access_time_filled

targromexpoEdiția de toamnă a Târgului de Turism al României se va desfășura anul acesta în perioada 15 – 18 noiembrie la Romexpo și va reuni cele mai importante firme de profil, anunță organizatorii: agenții de turism și tour-operatori, hoteluri și pensiuni, agenții de asigurări și bănci, organizatori de congrese și turism de afaceri, organizații patronale și asociații profesionale, organizații de promovare a turismului din străinătate, oficii, organizații și institutii de promovare a regiunilor turistice din România, dar și prestatori de servicii de transport, de cazare și de agrement.

Ediția din această toamnă se va desfășura în Pavilioanele C1, C2, C4 și C5 din incinta centrului expozițional Romexpo și se va axa, în principal, pe promovarea ofertelor turistice de ski din țară și străinătate, a destinațiilor exotice, aflate în plin sezon, cât si a regiunilor turistice din România.

Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul „instant booking” oferte și discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfășurării evenimentului.

Organizatorii vor prezenta, și în acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferințe, seminarii, programe artistice, lansări de carte, prezentări de documentare, expoziții de fotografie.

Referitor la segmentul business-to-business, târgul reprezintă, pentru firmele expozante, o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de stabilire de noi contacte și contracte.

Astfel, Târgul de Turism al României își propune să contribuie la consolidarea industriei turismului din România, atât prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din țara noastră, cât și prin organizarea de seminarii menite să aducă în atenția autorităților dificultățile din acest domeniu.

targturism

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat de Romexpo și Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat cu ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural și OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.

Ediția de primăvară 2012 în cifre

Găzduind un număr de 230 de companii, din 28 de țări și peste 50 orașe și zone turistice din România, târgul a înregistrat un nou record, de data aceasta, în materie de vizitatori: peste 25.000 de persoane interesate de vacanțe și călătorii au vizitat standurile amplasate pe o suprafață de 15.000 metri pătrați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302