Wu Xing, un nou management şi un nou restaurant

Wu Xing, un nou management şi un nou restaurant
person Horeca
access_time_filled

Primul restaurant chinezesc cu livrare exclusiv la domiciliu sau la birou din București, Wu Xing a anunțat că deschide în luna octombrie 2011 un restaurant cu servire directă, în București, în urma unei investiții de aproximativ 200.000 euro. Acesta este al doilea restaurant cu servire directă pe care Wu Xing îl lansează în ultimele zece luni ale anului, după ce a deschis anul acesta prima unitate de acest tip, în centrul comercial Afi Palace Cotroceni din Capitală.

clar

Noul restaurant, situat în zona Pipera, dispune de o capacitate de 40 de locuri (20 locuri în interior și 20 de locuri pe terasă) și va face și livrări la domiciliu. „Din noul restaurant se vor face livrări pe latura de nord a capitalei, din Băneasa până în Colentina, accentul fiind pus pe zona de birouri Pipera – Dimitrie Pompeiu – Fabrica de Glucoză”, se arată în comunicatul de presă. Pentru această locație, compania a investit aproximativ 200.000 euro, a format o echipă de 20 de profesioniști și a demarat o acțiune susținută de promovare a noului restaurant
xing2Odată cu deschiderea noului restaurant, Wu Xing vine cu schimbări în ceea ce privește managementul companiei. După 17 ani în industria quick service, timp în care a promovat de la simplu lucrător la director de operațiuni, având în subordine 27 restaurante fast-food, Remus Tiucă este noul director general Wu Xing. „Experiența și background-ul lui profesional sunt un plus pentru echipa Wu Xing. Planurile sale de dezvoltare și strategie vor aduce un plus valoare brand-ului Wu Xing pe piața românească”, se arată în comunicatul de presă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302