Cele mai etice companii hoteliere din lume în 2011

Cele mai etice companii hoteliere din lume în 2011
person Horeca
access_time_filled

Cele mai etice companii hoteliere din lume în 2011

Lanțurile hoteliere Marriott, Rezidor și Wyndham au fost numite „Cele mai etice companii hoteliere din întreaga lume în 2011” de Ethisphere, institut de cercetare recunoscut la nivel internațional care organizează anual competiția „Cele mai etice companii din lume”, pentru diverse categorii. La categoria hoteluri/industria ospitalității, pe lângă cele 3 companii hoteliere menționate mai sus, a mai fost numit și grupul hotelier american Kimpton Hotels, care operează 55 de hoteluri în Statele Unite ale Americii.

Marriott-International

Organizat anual de Ethisphere, evenimenul recunoaște acele afaceri cu principii etice puternic înrădăcinate și care derulează programe solide de respectare a acestor principii.

O echipă de profesori universitari, oficiali ai guvernului și lideri din industria ospitalității au ales companiile pe baza unei aplicații a acestora și a informațiilor adiționale adunate de Ethisphere de-a lungul anului.

blue radisson

Semi-finaliștii au trebuit apoi să completeze un chestionar privitor la responsabilitatea lor corporatistă, după ce au analizat obiective cheie precum responsabilitatea socială corporatistă, sisteme interne și programe de etică derulate, contribuții la binele public, management și capacitatea de a reprezenta un exemplu pentru celelalte companii din industrie.

Wyndham group

Institutul Ethisphere, este dedicat creării, promovării și schimbului de bune practici în etica de afaceri, responsabilitatea socială corporatistă, anti-corupție și durabilitate.

Președintele și directorul executiv al grupului Rezidor (care operează bandurile Radisson Blu și Park Inn și care a fost prezent și în anul 2010 în lista Ethisphere), a declarat că „Ne-am apărat poziția prin practici de business care aduc beneficii comunitățiilor în care operăm și prin încercarea permanentă de a ridica ștafeta în ceea ce privește standardele etice în cadrul industriei”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302