Zile gratuite de vacanta!

Zile gratuite de vacanta!
person Horeca
access_time_filled
Zile gratuite de vacanta!ANAT a lansat prin agentiile de turism un nou program intitulat „Zile gratuite de vacanta”, prin care, la un sejur platit primesti nopti de cazare gratuit. Dupa programul „Litoralul pentru toti”, care promoveaza tarife de extrasezon, ANAT revigoreaza turismul din lunile iunie – septembrie si octombrie. Astfel, hotelierii din statiuni, de la Mamaia la Neptun sau Eforie Nord ofera zile gratuite de cazare, pe modelul platesti 5 nopti si stai 7. Cel mai mic tarif disponibil pe litoral se gaseste in Neptun, la hotel de o stea, unde 5 nopti de cazare in luna iunie costa 120 lei/persoana. in aceeasi perioada, la un hotel de doua stele, 7 nopti costa 220 lei. in Mamaia, exita hoteluri unde cazarea costa 220 lei/persoana, 7 nopti in luna iunie, adica 7,5 euro de persoana pe noapte, pentru cazare fara mic dejun. La hoteluri de patru stele, platesti 4 nopti si stai 5 zile sau platesti 5 si stai 7,  in lunile iunie si septembrie, costul de cazare porneste de la 255 lei de persoana si ajunge pana la 485 de lei pe sejur. De saptamana viitoare, pe pagina de internet a ANAT vor fi afisate toate hotelurile care adera la acest program. „Programul se extinde si in unitatile hoteliere de la munte si statiunile balneare si asteptam in continuare oferte de la vile, pensiuni si hoteluri care doresc sa adere la program”, a spus presedintele ANAT, Corina Martin.

mamaia-romania
Odata cu lansarea programului ANAT, dupa o absenta de 5 ani, cel mai important touroperator european, TUI a anuntat ca va aduce pe litoralul romanesc, in aceasta vara, 1.500 de turisti din Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda. Primii turisti adusi de TUI Nordic vor sosi saptamana viitoare. O cursa speciala charter Munchen – Constanta a companiei Air Berlin va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Nordicii vor fi intampinati cu paine si sare. Åžapte hoteluri din statiunea Mamaia sunt pregatite sa cazeze turistii din Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda, scandinavii preferand hotelurile cu piscina, de trei sau patru stele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302