Primul boutique-hotel din Romania a implinit 10 ani

Primul boutique-hotel din Romania a implinit 10 ani
person Horeca
access_time_filled

Primul boutique-hotel din Romania a implinit 10 ani

Residence Hotels

Residence Hotels a aniversat saptamana trecuta 10 ani de la inaugurarea primului „boutique-hotel din Romania, in prezenta a sute de personalitati din lumea diplomatica, artelor, media si cea a afacerilor. Situate in imediata apropiere a Arcului de Triumf, Hotelurile Residence – Arc de Triomphe, Domenii Plaza si Club Palace – sunt o adevarata declaratie de stil si eleganta.

restaurantceresiers

Residence Hotels a devenit primul membru din Romania al asociatiei europene „Exclusive Hotels, fiind incadrat la categoriile „Luxury si „Charm&Character. Din ianuarie 2010, Residence Hotels se numara printre primii membrii ai „Boutique and Lifestyle Lodging Association, singura asociatie mondiala a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles. „Residence este o marca 100% romaneasca, construita cu o investitie integral romaneasca. Este o implinire si o mandrie personala sa stiu ca am putut oferi bucurestenilor o parte din frumusetea care l-a facut vestit in perioada interbelica, a declarat Cristi Penescu, proprietarul grupului Residence.

camera

Camerele si spatiile hotelurilor sunt decorate cu obiecte de arta, de la statui din bronz si argintarie veche la cristaluri si portelanuri rare, multe dintre acestea fiind piese de anticariat. Acestora li se adauga materiale din bumbac egiptean sau lana englezeasca, lemn pretios si marmura de Carrara, impreuna creand atmosfera unica Residence. „Cele doua hoteluri, Arc de Triomphe, Domenii Plaza, carora li se adauga Club Palace, dau glas oricarui capriciu. Oaspetii pot cina la restaurantele bio cu specific mediteranean si international dupa ce, in timpul zilei, au inotat sau au jucat tenis. Cina poate fi urmata de ore de spa cu sampanie, ciocolata si capsuni.

Terasa Domenii

Privelistea asupra Bucurestiului, noaptea, de la terasa Hotelului Domenii Plaza, insotita de muzica aleasa, contureaza atmosfera de poveste regasita la Residence”, se arata in comunicatul de presa. De-a lungul primei decade, multe personalitati au trecut pragul hotelurilor Residence: de la reprezentanti de seama ai unor case regale si diplomati la ilustri artisti, de la oameni politici la celebritati din lumea filmului, de la oameni de afaceri la turisti indragostiti de atmosfera unica a unui boutique-hotel.

ÂÂ

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302