Complexul Faleza Galati a fost vandut

Complexul Faleza Galati a fost vandut
person Horeca
access_time_filled

Complexul Faleza Galati a fost vandut

Licitatia pentru complexul „Faleza Galati” si terenul aferent de 3586 metri patrati, organizata astazi la SC Neptun Olimp SA, a fost adjudecata societatii SC Vega Company SRL, la pretul de 2678425,90 euro, potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. La licitatie au participat cinci ofertanti, pretul de pornire fiind de 1.164.533 euro. Procesul de privatizare a societatilor turistice la care MDRT detine actiuni continua, alte doua licitatii similare fiind programate in aceasta luna la SC Mamaia SA si SC Litoral SA.

interior

Compania SC Vega Company SRL este detinuta de omul de afaceri Corneliu Istrate. Vega Company mai detine Hotelul Vega, de 3 stele, din Galati. Compania a inregistrat, anul trecut, un profit net de 1,7 milioane lei, la o cifra de afaceri de 6,7 milioane lei.

Pentru licitatia organizata la SC Mamaia SA si SC Litoral SA termenul limita de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmand ca a doua zi sa aiba loc sedinta de deschidere a  documentelor de participare, in prezenta ofertantilor.

licitatie

SC Mamaia SA scoate la vanzare „Vila Turistica Mamaia”, cu teren in suprafata de 2.145 mp, si „Complex Hotelier Mamaia”, cu teren in suprafata de 2.329 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar ale celor doua active. SC Litoral SA liciteaza¾Sediu Administrativ Hotel Bucuresti B” cu teren in suprafata de 692 mp, „Magazie propaganda” cu teren aferent in suprafata de 712 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar aferente.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302