Un program inovativ, cu doi câştigători: hotelierii şi turiştii

Un program inovativ, cu doi câştigători: hotelierii şi turiştii
person Horeca
access_time_filled

Un program inovativ, cu doi câștigători: hotelierii și turiștii

23 de hoteluri de pe litoralul românesc au intrat în programul „Bebe All Inclusive”, care a fost lansat oficial pe 24 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizată de touroperatorul specializat 100% pe turism intern, Bibi Touring. Noul program reprezintă o premieră pe piața românească, fiind unicul program de vacanță din România creat special pentru familiile cu copii.

familie la mare

Pornind de la premisa că familiile cu copii reprezintă un segment important din piața turismului autohton și ținând cont de faptul că litoralul românesc reprezintă o destinație principală pentru acest segment țintă, touroperatorul Bibi Touring a creat, prin negocieri cu hotelierii de pe litoral, o serie de facilități pentru familiile cu copii. Programul, oferă beneficiii nu doar turiștilor, dar și hotelierilor, ale căror unități sunt promovate la nivel național, se poziționează mult mai bine pe piață și, în consecință, sunt mult mai căutate de turiști. În acest program sunt invitați și alți hotelieri de pe litoral, dar și din alte zone ale țării.

Hotel-Best-Western-Savoy-Mamaia-2136

Directorul general Bibi Touring, Adrian Voican a subliniat faptul că 83% dintre pachetele vândute de agenția Bibi Touring sunt pentru familiile cu copii. Aceste familii care doresc să meargă pe litoralul românesc și să beneficieze de privilegiile oferite de acest program trebuie să știe că pot beneficia de o serie de avantaje. Programul „Bebe All Inclusive” are trei componente structurate în funcție de categoriile de vârstă ale copiilor: Pachetul „Bebe All Inclusive” este dedicat copiilor între 0 și 3 ani și oferă gratuitate la cazare, baby cot (pătuț special pentru copii), meniu și băuturi speciale, sistem de sterilizare biberoane și cărucior pentru plimbare. Al doilea pachet, „Princhindel” se adresează familiilor cu copii între 3-7 ani și include pat suplimentar, jumătate din meniul unui adult, sucuri naturale, apă plată și scăunel special pentru servit masa. Și, cel de-al treilea pachet, „Junior” se adresează familiilor cu copii între 7 și 14 ani și include pat suplimentar și jumătate din meniul unui adult.

bebe la mare

Directorul general al agenției Bibi Touring, Adrian Voican a subliniat faptul că crede cu tărie în turismul intern. „Vrem să demonstrăm că în România nu e scump și prost, așa cum se spune mereu. Am făcut o comparație cu prețurile hotelurilor de pe litoralul bulgăresc și pot să vă spun cu certitudine că nu e mai ieftin ca la noi. De exemplu, un sejur cu 7 nopți la un hotel de 3 stele în Mamaia costă 750 Ron, în timp ce la Nisipurile de Aur, același sejur costă 920 Ron. Cred însă că românilor li s-a întipărit în minte că în Bulgaria e mai ieftin. Pe lângă faptul că milităm pentru turismul intern, încercăm să vindem turiștilor altceva decât vând alții. Bebe All Inclusive este întradevăr un concept inovativ, fiind primul program creat special pentru copii, din România”.

turisti la neptun

Hotelurile care au intrat în programul Bebe All Inclusive sunt: Hotelul Vega din Mamaia, Hotelul Iaki din Mamaia, Hotelul Savoy din Mamaia, Hotelul Modern din Mamaia, Hotel Insula din Neptun, Hotelul Amurg din Eforie Sud, Complex 2D din Neptun, Hotelul Prestige din Mamaia, Hotelul Majestic din Mamaia, Hotelul Comandor- Amiral  și Orfeu din Mamaia, Hotelul Fortuna din Eforie Nord, hotelul Mercur-Minerva din Mamaia, Hotelul Florida din Mamaia, Hotelul Dunărea din Eforie Nord, hotelul Malibu din Mamaia, Hotel Delta- California din Jupiter- Cap Aurora, hotelul Capitol din Jupiter, hotelul Palace din Venus, hotelul Cireșica din Olimp și hotelul Meteor din Jupiter.

Programul Bebe All Inclusive este disponibil exclusiv în agențiile partenere BIBI Vacanța din toată țara.

Bibi Touring este prima agenție de turism răsplătită cu Trofeul 10 ani de excelență în afaceri. La ora actuală Bibi Touring oferă peste 180 de hoteluri din Mamaia până în Vama Veche. Adrian Voican, directorul agenției este pionierul Înscrierilor Timpurii din România, fiind cel care a introdus în premieră acest program, în 2005. Este președinte ANAT Sud Muntenia și membu al Consiliului Director ANAT, iar din 2008 este președinte și fondator al Asociației de Promovare a Turismului Prahova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302