China construieşte un hotel în formă de paletă de ping-pong

China construieşte un hotel în formă de paletă de ping-pong
person Horeca
access_time_filled

Publicația China Daily a anunțat că statul chinez vrea să construiască un complex sportiv în valoare totală de 32 de milioane de euro, care va include un hotel în formă de paletă de ping-pong. Din complexul sportiv care se va întinde pe 165 de hectare (cât 105 de terenuri de fotbal) vor face parte un stadion principal, în formă de minge de fotbal american, dar și mai multe arene sportive mai mici, în formă de minge de fotbal, de baschet sau de volei.

ping-pong-hotel-2

Publicația mai scrie că ferestrele hotelului din Huanian (estul Chinei) vor fi rotunde și dispuse în așa fel încât să semene cu textura de pe o paletă de ping-pong. De asemenea, „mânerul” paletei va fi un turn de observație, de unde se poate vedea panorama orașului, de la o înălțime de 150 de metri. În schița hotelului apare și o clădire în formă de minge de ping-pong, însă nu este clar la ce va servi aceasta.

ping-pong-hotel

„O paletă de tenis de masă are forma arhitecturală perfectă pentru un hotel”, crede Jin Chang, directorul Biroului Sporturilor din Huainan, ping-pongul fiind unul dintre cele mai populare sporturi din China. Complexul sportiv ar putea fi folosit pentru organizarea unei noi ediții a Jocurilor Olimpice în China, după cea din 2008 de la Beijing, scrie The Independent.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302