Braşovul, destinaţie turistică europeană

Braşovul, destinaţie turistică europeană
person Horeca
access_time_filled

Brasov2

Astăzi, 28 aprilie sunt deschise târgurile organizate în perioada „Zilelor Brașovului”. De asemenea în perioada 29 aprilie – 1 mai se va desfășura la Brașov și Festivalul Medieval „Turnirul Cavalerilor”. Ca în fiecare an festivalul va recrea atmosfera medievală trezită la viață de cavalerii, domnițele, menestrelii, vrajitoarele și jonglerii veniți din toate colțurile și cetățile țării, iar manifestarea se va desfășura în cetatea de pe Dealul Straja (Dealul Cetății).

Agenția Metropolitană Brașov (AMB) a participat, în Turcia, la Congresul „100 de destinații turistice de la Marea Neagră”. Proiectul „Brașovul Medieval” al AMB a reușit să se afle printre cele cinci proiecte românești câștigătoare.

Brasov3

„Este vorba despre promovarea întregului județ și nu numai a zonei metropolitane. Juriul a făcut o excepție cu acest proiect, chiar dacă una dintre condițiile de eligibiltate era ca localitățile să fie situate în vecinătatea Mării Negre”, a spus Dragoș David, directorul general al AMB. Mai mult, Brașovul a fost desemnat să organizeze, anul viitor, cel de-al doilea Congres al ONG-urilor din țările cu ieșire la Marea Neagră.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302