Nunta Regală nu a confirmat estimările hotelierilor britanici

Nunta Regală nu a confirmat estimările hotelierilor britanici
person Horeca
access_time_filled

Piața hotelieră din Londra a înregistrat rezultate pozitive în luna aprilie, însă nunta regală nu a adus o creștere semnificativă a numărului de înnoptări, potrivit datelor furnizate de TRI Hospitality.

london_royal_wedding1
city-of-london2Deși, se estimează că în jur de o jumătate de million de vizitatori au sosit la Londra pentru a celebra mariajul dintre Prințul William și Kate Middleton, un număr mare de turiști au fost doar în trecere, pentru că gradul de ocupare al hotelurilor în ziua evenimentului a fost de doar 60%, susțin analiștii TRI Hospitality. „S-a anticipat că Nunta Regală va da un impuls semnificativ pieței hoteliere din Londra în luna aprilie. Cu toate acestea, prețurile mari în piața de full-service sau faptul că numărul vizitatorilor ocazionali a fost mai mare decât se estimase nu s-a atins nivelul cererii la care ne-am așteptat”, a spus Jonathan Langston, managing director la TRI Hospitality Consulting.
Ultima anliză HotStats pentru hoteluri a TRI indică faptul că profitul pe cameră în Londra a crescut cu 12,5% în luna aprilie, chiar dacă în săptămâna cu Paștele și Nunta Regală nu s-au înregistrat rezultatele așteptate. Gradul de ocupare în perioada sărbătorilor pascale a fost de doar 46%, ân scădere cu 26% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302