Bob Bistro, restaurant complet automatizat dezvoltat de Grupul Bobnet

Bob Bistro, restaurant complet automatizat dezvoltat de Grupul Bobnet
person Horeca
access_time_filled

Bob Bistro, soluția de restaurant complet automatizat dezvoltat de Grupul Bobnet, este lansat în premieră la Bucharest Food Expo, ce are loc în perioada 29 septembrie – 02 octombrie 2022 la Romaero Băneasa, în București.

Soluția Bob Bistro constă într-o serie de dispozitive inteligente tip frigider, echipate cu inteligență artificială și cu o tehnologie Grab & Go cu sute de senzori, creată pentru a fi implementată de către operatorii HoReCa pentru a-și vinde produsele culinare proaspete în mod automatizat, fără a fi necesară în niciun fel intervenția umană pentru servirea acestora.

Datorită automatizării totale, întregul proces de utilizare a acestui restaurant al viitorului nu necesită implicarea umană pentru vânzare, plată și facturare, totul fiind administrat automat de sistemul de logistică și tehnologia Bobnet. Printre avantajele noului sistem de servire a meselor, se numără reducerea risipei de alimente, un control mai bun asupra calității și prospețimii mâncării, programul non-stop și costurile reduse de mentenanță și cu personalul.

Consumatorul final poate accesa meniurile oferite de restaurantele automatizate Bob Bistro rapid și ușor prin autoservire, cu ajutorul unei aplicații mobile. Odată cumpărat din aplicație, preparatul culinar poate fi încălzit pe loc cu ajutorul cuptorului încorporat și servit ulterior la mesele special amenajate.

Deoarece credem cu tărie că viitorul aparține lumii Internet of Things, unde aplicațiile software sunt completate de aplicații hardware, am dezvoltat această nouă soluție Bob Bistro, pentru a ajuta operatorii din HoReCa cu reducerea costurilor atât de de ​​logistică, cât și pentru forța de muncă, acestea afectând serios profitul companiilor ce fac afaceri cu produse alimentare”, a spus Mihail Girnet, CEO-ul Bobnet.

Bob Bistro poate fi ușor scalat și implementat în mai multe locații precum fabrici, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni, școli și spitale, permițând administrarea acestuia de la distanță la costuri mici.
Soluția noastră este completă, se oferă la cheie și asigura întregul lanț de procese operaționale, inclusiv partea de logistică, aprovizionare, vânzări și servicii post-vânzare. Restaurantul Bob Bistro poate fi implementat și operat de companii din diferite domenii, atât furnizori HoReCa, cât și orice instituție care are nevoie de organizarea servirii meselor”, a adăugat Mihail Girnet.

Despre rețeaua Bob Concierge

Startup-ul tehnologic Bob Concierge a inovat retail-ul de proximitate, introducând pe piața din România soluții de comercializare complet automatizate, direct în complexele rezidențiale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302