Soluții de sezon dedicate litoralului românesc de la Waterboyz

Soluții de sezon dedicate litoralului românesc de la Waterboyz
person Horeca
access_time_filled

Pe litoralul românesc, sezonalitatea obligă afacerile din domeniul ospitalității și turismului să fie inventive și dinamice pentru a atrage turiști. Situația devine și mai intensă în perioada verii, când competiția se intensifică prin încercarea de a oferi servicii și experiențe unice.

Acest dinamism impune necesitatea de a atrage vizitatori în perioada estivală, cu un accent special pe familiile cu copii, care în ultimii ani caută mai mult decât cazare și acces la plajă, aceștia își doresc în plus activități distractive și sigure. În fața provocării de a oferi valoare adăugată și de a crea o experiență unică pentru vizitatori, antreprenorii se confruntă cu costuri suplimentare și provocări logistice, inclusiv achiziția și întreținerea echipamentelor.

Soluția strategică pentru HoReCa Litoral

Waterboyz România, compania specializată în amenajarea locurilor de joacă, vine cu o soluție inovatoare pentru afacerile sezoniere de pe litoralul românesc prin închirierea estivală a locurilor de joacă de exterior și a echipamentelor gonflabile profesionale, o metodă care aduce beneficii multiple fără a implica antreprenorii în dificultățile managementului de facilități complexe. Această abordare oferă echipamente de calitate și sigure la prețuri accesibile și, în plus, consolidează atractivitatea destinațiilor turistice, reprezentând o soluție ideală pentru îmbunătățirea experienței turiștilor.

Pentru perioada mai – octombrie, pe durate de trei sau șase luni, Waterboyz oferă pachete complete care includ montajul autorizat ISCIR, demontarea, întreținerea, stocarea și transportul fără costuri suplimentare în județul Constanța, iar pentru orașul Tulcea și zonele din apropierea Deltei Dunării transportul se calculează separat. Acest serviciu este conceput special pentru unități de cazare, restaurante și plaje, permițând industriei ospitalității și turismului din sud-estul României să atragă un public diversificat și să își maximizeze încasările.

Waterboyz susține și revitalizează afacerile de pe litoralul românesc

Beneficiile închirierii pe termen lung includ soluții economice cu prețuri avantajoase, generarea de venituri constante din evenimente speciale și creșterea atractivității locației pentru familiile cu copii, asigurând în același timp durabilitatea echipamentelor.

În plus, un alt avantaj în amenajarea unui loc de joacă accesibil clienților poate servi ca un criteriu de diferențiere pe platformele de booking, facilitând descoperirea locațiilor de către familiile cu copii. Această abordare strategică de închiriere pe perioada verii a locurilor de joacă și a echipamentelor gonflabile este concepută pentru a susține afacerile sezoniere în pregătirea pentru perioada estivală, oferindu-le avantajul de a se bucura de multiple beneficii, la un cost eficient.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302