TABASCO® Sos Habanero în România!

TABASCO® Sos Habanero în România!
person Horeca
access_time_filled

TABASCO® Sos Habanero, un sos din ardei Caraibian, fructat și iute, amestecat cu mango, papaya, tamarind, banană, ghimbir și piper negru măcinat, este prezent acum și în România.


Ardeiul roșu de Caraibe, cunoscut și sub numele de Scotch Bonet, este o varietate de ardei iute originar din Caraibe numită astfel datorită asemănării cu o pălărie Tam O’ Shanter (boneta tipic scoțiană). Gradul de iuțeală al ardeiului variază între 100.000 și 350.000 pe scara Scoville, iar aroma este adesea descrisă ca având note de cireșe, roșii și mere.
Nivelul de iuțeală al sosului TABASCO® Sos Habanero este >7,000 SHU (unități pe scara Scoville), de aceea nu este recomandat “amatorilor”. Așadar, dacă se dorește un plus de iuțeală, se poate folosi într-un sos salsa, ca dipping pentru fried chicken, tacos sau pentru diferite marinade.


McIlhenny Company produce pe insula Avery, Louisiana, de peste 150 de ani, legendarul sos TABASCO®, în același loc în care a fost creat în 1868 de Edmund McIlhenny.
Sticla iconică, cu capacul de culoare roșie și eticheta în formă de diamant, este recunoscută în peste 195 de țări. Etichetat în 36 de limbi și dialecte, TABASCO® sos completează mâncăruri din toate bucătăriile lumii, fie că este vorba de street food, gourmet, fusion sau home-made.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302