Comunitatea blogerilor culinari se reunește pe 4 decembrie la ediția de iarnă Food Bloggers Conference

Comunitatea blogerilor culinari se reunește pe 4 decembrie la ediția de iarnă Food Bloggers Conference
person Horeca
access_time_filled

Food Bloggers Conference, cea mai mare conferință dedicată bloggerilor culinari și persoanelor active în mediul online, pasionate de gătit, revine pe 4 decembrie cu o nouă ediție. Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu din capitală și va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro.

conferintafoodbloggers2019

în cadrul acestei ediții vor fi abordate subiecte de interes atât pentru blogosfera culinară, cât și pentru specialiștii din domeniul HoReCa. Prin intermediul temelor abordate, evenimentul își propune să adune studii de caz relevante, strategii și idei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut pasionați de arta culinară, dar și să ofere un know-how valoros despre utilitatea platformelor sociale ale momentului.

Programul va fi alcătuit din 3 sesiuni ce vor pune la încercare simțurile și papilele gustative ale participanților. Evenimentul va debuta cu o călătorie inedită în lumea gastronomiei, storytelling și mult content bun. Cea de-a doua sesiune va continua cu o discuție inspirațională alături de unii dintre cei mai renumiți chefi și antreprenori români. Conferința se va încheia cu o discuție deschisă despre colaborările dintre bloggeri și brand-uri, cu idei noi și sfaturi aplicate, cu bune practici și exemple de succes.

conferintabloggerculinari

Vorbitorii din cadrul acestei ediții Food Bloggers Conference sunt: Chef Joseph Hadad, Chef Foa, Chef Liviu Lambrino, Răzvan Crișan (Group M60), Claudia Benea (Aur’a), Bogdan Doltu (Maidan & Mosia Corbeanca), Laura Eremia (Loca Guiltfree Cakes & Pastry), Corina Bernschutz (Bernschutz & Co Tea), Mia Munteanu (Dinner Stories), Alina Dragne (Delicii.com), Cristina Mazilu (Mazilique.ro), Andra Iliaș (Andrailias.ro), Valentin Hristu (Pâine și Vin).

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu Lidl România și in parteneriat cu Verdino, Nestle Desert, Electrolux, Freeway, Laptele Maresi, Dr. Oekter, Nespresso, Napolact, Paste Baneasa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302