ANPC lansează Comandamentul Litoral – Delta Dunării

ANPC lansează Comandamentul Litoral – Delta Dunării
person Horeca
access_time_filled

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va lansa, sâmbătă, 30 iunie, Comandamentul Litoral – Delta Dunării, pentru verificarea activității operatorilor economici în domeniul hotelier, alimentație publică, produse cosmetice și jucării, a declarat, joi, președintele ANPC, Bogdan Cristian Nica, la o conferință de presă.

comandament2012

„Revenim la Comandamentul Litoral – Deltă. Prevenim o serie de reclamații care vor apărea și verificăm activitatea în domeniul hotelier, alimentație publică, jucării, produse cosmetice. Comandamentul va fi lansat sâmbătă, 30 iunie”, a afirmat acesta.

De asemenea, reprezentantul ANPC a adăugat că pe parcursul iernii va fi lansat Comandamentul Alpin, în trei județene – Dâmbovița, Prahova și Brașov. „La iarnă urmează să reînființăm comandamentul Alpin în stațiunile montane pentru a preveni practicile comerciale incorecte și pentru a preveni riscurile pentru consumatori”, a precizat Bogdan Nica.

Potrivit sondajului Eurobarometru, numai 50% dintre cetățenii României își cunosc drepturile.

Sursa: www.agerpres.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302