ANTREC a demarat programul “Vacanţe la ţară 2012”

ANTREC a demarat programul “Vacanţe la ţară 2012”
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) derulează în perioada 6 mai – 15 iunie 2012 ediția de primăvară a programului special „Vacanțe la țară”, la care s-au înscris pensiuni din întreaga țară. Pentru ediția din acest an ANTREC estimează o creștere a gradului de ocupare cu peste 50% a pensiunilor participante. Programul se află la a XIX-a ediție și își propune să extindă perioada aferentă unui sezon turistic și să atragă și turiștii cu venituri mai mici în pensiunile din România.

antrec3

Astfel, pachetul de cazare aferent programului „Vacanțe la țară”, oferă sejururi de 5 nopți/6 zile la: pensiuni de 2 margarete la prețul de 150 lei/ persoană și la pensiuni de 3 și 4 margarete la prețul de 195 lei/ persoană. În acest tarif sunt incluse 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeș, Alba Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Gorj,Maramureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea. De asemenea, informațiile cuprinzând o listă a județelor – gazdă, precum și alte filiale ANTREC ce se vor afilia pe parcurs, vor fi puse la dispoziția celor interesați, fiind permanent actualizate pe: www.antrec.ro și www.vacantelatara.ro.

antrec5

„Bucurându-ne și mândrindu-ne cu rezultatele pozitive pe care le-am înregistrat în anii trecuți, și în acest an estimăm o creștere a gradului de ocupare cu peste 50%. Dar dincolo de orice statistică sau de-orice calcul, cel mai important va fi câștigul cultural și spiritual pe care fiecare turist îl va simți vizitând și descoperind meleaguri cu suflet tradițional românesc, în care natura și-a păstrat verdele de-odinioară”, au declarat reprezentanții ANTREC.

Pentru lista completă a pensiunilor participante și pentru mai multe informații despre acest program intrați aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302