Arena Bucatarilor, a doua etapa

Arena Bucatarilor, a doua etapa
person Horeca
access_time_filled
Arena Bucatarilor, a doua etapaArena Bucatarilor, cel mai prestigios eveniment din cadrul programului dedicat Gastronomiei, organizat de catre compania Selgros in colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism – Romania, intra in a doua etapa vineri, 04 iunie 2010, incepand de la ora 11.00, la Selgros Oradea. Principalele puncte de atractie ale Arenei Bucatarilor, moderata de „Dezbracatu’”, sunt: concursul gastronomic (se vor lupta 18 echipe de bucatari profesionisti de rang inalt, realizand preparate culinare din ingrediente secrete pana la momentul inceperii concursului). Juriul care va evalua si aprecia rezultatele este pe masura, fiind format din membri ANBCT, Åžtefan Bercea, Presedintele ANBCT si Presedintele Juriului, Jakob Hausmann, Cornelia Ghisoi, Adrian Pop si Silvian Miron (Maestru Cofetar); demonstratiile culinare ale maestrilor in arta culinara Jakob Hausmann, Åžtefan Bercea, Cornelia Ghisoi si Silvian Miron; Prezentarile somelierului Åžtefan Stelian; Concursurile de gatit pentru public; degustarile si demonstratiile de produse pentru gastronomie; distractia pentru adulti si copii; ofertele speciale. Toti cei pasionati de arta culinara, fie gastronomi profesionisti, fie amatori, sunt asteptati cu drag sa simta febra concursului si sa admire specialistii in actiune.

selgros_oradea
Prima etapa a Arenei Bucatarilor a avut loc cu mare succes la Selgros Galati (21 mai 2010), iar urmatoarea etapa va avea loc la Selgros Pantelimon (25 iunie 2010). Etapa finala, unde se vor intrece echipele castigatoare ale primelor trei etape, se va organiza la Selgros Brasov in data de 9 iulie 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302