Barista Competition si-a desemnat castigatorii

Barista Competition si-a desemnat castigatorii
person Horeca
access_time_filled
Barista Competition si-a desemnat castigatorii

Desfasurata in perioada 28-30 aprilie competitia nationala de barista a ales castigatorii care vor merge la WBC in Marea Britanie. in prima zi de concurs, dedicata sectiunii Coffee in Good Spirits, Irish Coffee, Marius Morosanu a fost desemnat castigator si va reprezenta Romania la Londra. Celelalte doua castigatoare au fost Simona Ilie din Brasov si Floriana Vlaicu din Timisoara, insa fiecare dintre concurenti se poate considera castigator, in urma acestei experiente. Cea de-a doua zi a competitiei a oferit cel mai frumos spectacol pentru cei prezenti, deoarece concurentii s-au intrecut in crearea celor mai frumoase desene in ceasca de cafea pentru sectiunea de Latte Arte. Ocupantii primelor trei locuri au fost: Ion Anghel locul 1, Gaal Istvan locul 2, Petre Mares locul 3.
barista_competition Ultima zi a concursului poate fi considerata cea mai asteptata, pentru ca a fost ziua dedicata World Barista Championship, cea mai importanta si cea mai complexa sectiune a concursului. Juriul a avut o misiune extrem de grea avand in vedere faptul ca, desi este cea mai dificila etapa a concursului, a avut cel mai mare numar de inscrisi. Acest fapt atesta interesul crescut al baristilor pentru competitii in care isi pot demonstra pregatirea si talentul. Castigatorii sectiunii WBC au fost Petre Mares, Paul Ungureanu si Marius Gheorghian. La competitia internationala, din perioada 23-25 iunie 2010, de la Londra, Romania va fi reprezentata de Anghel Ion, Petre Mares si Marius Morosanu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302