Bucureștiul va găzdui în luna octombrie “Leaders in Hospitality Summit”

Bucureștiul va găzdui în luna octombrie “Leaders in Hospitality Summit”
person Horeca
access_time_filled

Bucureștiul va găzdui în perioada 1-2 octombrie 2019 conferința “Leaders in Hospitality Summit”, un eveniment dedicat tuturor celor care operează sau plănuiesc să opereze în industria ospitalității din regiunea Europa Centrală și de Est. Informația a fost anunțată de organizatori pe pagina de Facebook a conferinței, precum și de Federația Industriei Hoteliere din România, care va fi partener al evenimentului.

“Suntem onorați să fim partenerii unuia dintre cele mai importante evenimente ale industriei ospitalității din Europa. După ultimele 7 ediții derulate în orașe precum Praga, Viena, Budapesta, Varșovia, iată că acum e rândul Bucureștiului să fie gazda acestui prestigios eveniment numit “Leaders in Hospitality”. Iar noi, hotelierii din FIHR, vă invităm să îl onorăm cum se cuvine”, se arată pe pagina de Facebook a Federației Industriei Hoteliere din România.

Potrivit informațiilor de pe site-ul conferinței, evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, iar printre speakeri se numără stakeholderi de top din industria ospitalității din regiunile CEE ȘI CIS.

Programul summitului cuprinde paneluri de discuții interactive, prezentări detaliate cu date despre dezvoltarea regiunii, ateliere de lucru, întâlnirii b2b și evenimente de socializare seara. în cadrul conferinței propriu-zise se vor subiecte de actualitate precum: viitorul ospitalității – tendințe și prognoze, schimbarea călătoriilor de lux și oportunități pentru brandurile de lux din industrie, creșterea de neoprit a numărului de turiști chinezi în Europa Centrală și de Est, inovații și investiții în tehnologie, provocări majore cu care se confruntă industria hotelieră, chatboți, hoteluri inteligente, management de criză și multe altele.

summitleadersinhospitality

Potrivit organizatorilor, industria hotelieră din România a crescut în ultimii 5 ani cu aproape 40%, a a avut o cifră de afaceri de peste 1,13 miliarde euro (5,5 miliarde RON) în 2017 și estimările pentru pentru 2018 arată că industria hotelieră a ajuns la peste 1,24 miliarde euro (5,8 miliarde RON). Recunoascând potențialul regiunii, lanțurile hoteliere internaționale precum Wyndham Hotels & Resorts, Corinthia, Orbis și multe altele au inițiat o expansiune activă.

Mai mult, spun organizatorii, industria hotelieră din Europa Centrală și de Est continuă să se dezvolte, nivelul investițiilor fiind așteptat să depășească 800 milioane euro până la sfârșitul anului 2018. Având în vedere că se deschid tot mai multe hoteluri pe piață, noi branduri vin în regiune și se derulează proiecte majore de renovare ale hotelurile deja existente, piața hotelieră din Europa Centrală și de Est devine o regiune profitabilă pentru furnizorii din domeniu.

“Reunind stakeholderi de top din industria ospitalității din regiune, summitul oferă liderilor din industrie o oportunitate unică de a discuta strategii de business, de a aborda provocările cu care se confruntă, de a identifica soluții pentru proprietățile lor actuale și viitoare, modelând viitorul industriei”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302