Calificările pentru competiţia naţională de barista la final

Calificările pentru competiţia naţională de barista la final
person Horeca
access_time_filled

Competiția de barista de la Craiova se va desfășura în  perioada 30-31 martie, fiind ultima din seria regionalelor de anul acesta. Organizată în cadrul Electroputere Mall, competiția este dedicată tinerilor barista din zona Olteniei, care vor să se califice pentru competiția națională de barista de la București. Vineri 30 martie se vor desfășura antrenamentele și discuții privind regulamentul competiției, iar sambata vor avea loc calificările.
Campionatele de Barista au ca scop creșterea calității serviciilor în sectorul horeca, prin ridicarea standardelor preparării produselor pe bază de cafea în România.

Scae_final
Acest șir de evenimente are ca scop să crească numărul consumatorilor de cafea prin informarea corectă a acestora și prin promovarea unor rețete pe bază de cafea preparate corect. Scae România este Asociația de Cafea de Specialitate din România, afiliată la Asociația Europeană de Cafea de Specialitate și are ca scop principal promovarea culturii cafelei și a preparării ei. Pentru mai multe detalii vizitați: www.scaeromania.eu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302