Campania “Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta!” s-a încheiat

Campania “Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta!” s-a încheiat
person Horeca
access_time_filled

Campania „Câștigă noul Opel Movano pentru firma ta!” s-a încheiat

Concursul „Câștigă Noul Opel Movano pentru firma ta”, organizat de Opel România, s-a încheiat în data de 19 martie. În urma tragerii la sorți care va avea loc pe 28 martie va fi desemnat câștigătorul noului Opel Movano.

Opel-Movano-26193_1264669072040

Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor se va efectua electronic în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai organizatorului (Opel România) și agenției (Engage Advertising) și va fi asistată de un notar public. La tragerea la sorți participă toate firmele înscrise în concurs și care respectă regulementul campaniei. Se vor extrage 1 premiu și 2 rezerve, se precizează în regulamentul campaniei „Câștigă Noul Opel Movano pentru firma ta”.

Organizatorul își rezervă dreptul de a apela la rezerve în ordinea tragerii la sorți, în cazul în care câștigătorul extras a încălcat termenele și condițiile regulamentului campaniei, refuză premiul sau nu poate fi contactat pentru validarea câștigului în termen de 9 zile lucrătoare. Validarea câștigătorului va avea loc în perioada: 29 martie – 10 aprilie 2011, numai în zilele lucrătoare. Validarea rezervelor va avea loc în perioada: 11 – 30 aprilie 2011, numai în zilele lucrătoare.

Câștigătorul va fi făcut public de către Organizator pe pagina de internet http://oferte.opel.ro/movano și pe opel.ro după data de 30 aprilie 2011.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302