Cel mai important eveniment dedicat industriei MICE, la București

Cel mai important eveniment dedicat industriei MICE, la București
person Horeca
access_time_filled

conferintaindustrieMICEÎn premieră pentru România, cel mai important eveniment dedicat industriei de organizări evenimente din Europa, MCE Central & Eastern Europe, va fi organizat în acest an, între 9 și 11 februarie, în București și va fi găzduit de către hotelul Radisson Blu.

Obiectivul este atragerea unui număr cât mai mare de evenimente în regiunea Europei Centrale. După o atentă evaluare a opțiunilor, Bucureștiul a fost ales ca oraș gazdă datorită faptului că este o metropolă dinamică și cu un imens potențial pentru industria de MICE.

„Selectarea acestei locații este o recunoaștere a potentialului mare pe care capitala României îl are să devină o locație competitivă, o destinație cheie pentru zona de conferințe, iar pentru un astfel de eveniment organizatorii au nominalizat hotelul Radisson Blu din București drept gazdă, hotel ce a primit în 2013 premiul pentru „Cea mai bună locație de evenimente din România” datorită calității excelente și constante oferite”, se arată într-un comunicat de presă emis de Radisson Blu.

Alain Pallas, CEO al Europe Congress a declarat „Este o mare plăcere pentru noi să putem organiza evenimentul nostru B2B în București dat fiind potențialul mare pe care îl are în această industrie”. Acesta a subliniat că „Susținerea fantastică primită de la partenerii evenimentului, Carlson Rezidor Hotel Group și TAROM, au arătat clar că destinația este pregătită să materializeze potențialul pe care îl are. Evenimentul nostru se concentrează pe o regiune specifică, fapt ce ajută organizatorii de evenimente să se concentreze asupra destinațiilor cuprise în această zonă și să înțeleagă mai bine raportul calitate – preț al pieței. Mixul între întâlniri one-to-one, networking, învățare și socializare, asigură obținerea unor contacte valoroase și sporește posibilitatea concretizării în contracte efective de colaborare între participanți‘, a continuat Dl. Pallas.

Forumul MCE Central & Eastern Europe nu limitează la promovarea orașului și țării gazdă. În cadrul ediției din 2014 de la București reprezentanți ai agențiilor organizatoare de congrese, ai celor specializate în managementul destinațiilor, în managementul evenimentelor, Convention Bureaus, hoteluri, lanțuri hoteliere, companii aeriene etc., se vor întâlni cu peste 100 de organizatori de evenimente la hotelul Radisson Blu din București.

Yilmaz Yildirimlar, Directorul Districtului Europa de Sud Est și Manager General al Radisson Blu Hotel, Bucuresti, a declarat: „Găzduirea evenimentului anual MCE Central & Eastern Europe este pentru noi un motiv de mândrie. Entuziasmul nostru cu privire la faptul că se desfășoara în cadrul hotelului nostru este sporit și de faptul că strategia noastră de business și zonele cheie de dezvoltare pe care le vizează acest forum coincid, iar Carlson Rezidor Hotel Group, lanțul hotelier din care facem parte, își concentrează atenția pe Europa Centrală. Mai mult decât atât, în calitate de Director al Districtului Europa de Sud Est, apreciez foarte mult oportunitățile de networking și informațiile pe care participanții MCE Central & Eastern Europe le pot obține în urma evenimentului”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302