Cel mai mare resort de golf din România participă în premieră la târgul Go Expo Helsinki 2019

Cel mai mare resort de golf din România participă în premieră la târgul Go Expo Helsinki 2019
person Horeca
access_time_filled

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, participă în perioada 15-17 martie la târgul internațional Go Expo în Helsinki, Finlanda, fiind unicul participant din țară la această expoziție internațională de anvergură.

Go Expo Golf – secțiunea dedicată golfului – este unul dintre principalele evenimente de golf din nordul Europei, cu peste 15.000 de vizitatori estimați, interesul pentru golf fiind mare – din totalul de 40.000 vizitatori totali estimați ai expoziției.

Suntem singurul teren de golf din România care reprezință țara pe cont propriu la târgul GoExpo Helsinki pentru promovarea acestui sport în regiune și atragerea turiștilor scandinavi în Transilvania„, declară Theodora Popa, vicepreședintele Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club. jpg 2

Frumusețea naturală apreciată a țării noastre, dar și posibilitatea de juca golf într-un resort de talie internațională este o combinație unică pentru jucătorii experimentați, dar și pentru cei care vor să experimenteze o nouă destinație în România, spun reprezentanții resortului.

Importanța turistică a turismului de golf a fost sesizată de unele țări europene care sunt prezente la Helsinki cu standuri de țară, dar în ceea ce privește România, în lipsa unei politici coerente de incoming, ne-am asumat noi acest pionerat”, mai spun reprezentanții Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club a înregistrat rezultate remarcabile în 2018, primul an operațional:

  • Peste 20 de turnee organizate, peste 800 ore de golf asistate de instructorii clubului
  • Prezența importantă a jucătorilor de golf la fiecare turneu organizat: între 80 – 140 de jucători.
  • Primii 100 membri ai clubului Theodora Golf Club care se bucură de acces premium la facilitățile oferite
  • Un număr important de evenimente corporate organizate (peste 100 evenimente & teambuildinguri) și turiști care au accesat serviciile noastre.

Destinație de golf, vacanță family, business sau events, Theodora Golf Club își propune să atragă și în 2019 evenimente memorabile, inclusiv organizarea unui prim turneu PRO-AM la standarde internaționale, 17-20 iulie.

clubgolfromania

Eforturile resortului românesc au fost recent apreciate pe plan extern: în februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina. Theodora Golf Club a fost desemnat marele câștigător la categoria „BEST GOLF HOTEL” și s-a aflat printre finaliști și la categoria „BEST SPORT HOTEL”.

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile deluxe, family și premium, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302