Cleaning Show 2011

Cleaning Show 2011
person Horeca
access_time_filled

Cleaning Show 2011

Singura expozitie din Romania dedicata echipamentelor, produselor si serviciilor de curatenie industriala, profesionala si domestica, si anume „Cleaning Show” se va desfasura in perioada 4-7 mai 2011, la Romaero Baneasa, Bucuresti. inscrierile la acest eveniment se pot face pana la data de 31 martie 2011.

cleaning show 2

Organizatorii estimeaza o crestere de aproximativ 20% a numarului expozantilor si sunt asteptate companii producatoare si distribuitoare din domeniile: echipamente si servicii de curatenie industriala, profesionala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, curatatorii si spalatorii chimice.

„Astazi lansam cea de-a doua editie a expozitiei Cleaning Show, singurul eveniment din Romania adresat industriei de curatenie, un domeniu in plina dezvoltare. in 2010, Cleaning Show s-a bucurat de un real succes, confirmandu-ne faptul ca era nevoie de un eveniment reprezentativ. Pentru aceasta a doua editie avem convingerea ca  lucrurile vor decurge cel putin la fel de bine”, a declarat Daniela Tarsay, Deputy General Manager EUROEXPO Trade Fairs.

cleaning pe viu

Evenimentul se va desfasura la Romaero Baneasa, Bucuresti,  in cadrul unui pavilion modern de 3000 de m2, situat in zona de business a Bucurestiului, in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu, un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.

cleaning 3

Prima editie a Cleaning Show, derulata in luna aprilie 2010, s-a bucurat de participarea a 45 de companii expozante si de peste 1500 de vizitatori (50% specialisti in domeniul curateniei profesionale; 38% persoane din aparatul administrativ existent in diferite institutii si cladiri, interesate de achizitionarea de echipamente, produse si servicii destinate curateniei profesionale; 12% public larg). Pentru mai multe informatii despre Cleaning Show 2011 puteti accesa site-ul www.cleaningshow.ro.

Cleaning Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii. Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print&Sign, Advertising Show, Digital Print&Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Wellness Show sau Baby Boom.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302