Conceptul all-inclusive, promovat în premieră prin “Litoralul pentru toţi”

Conceptul all-inclusive, promovat în premieră prin “Litoralul pentru toţi”
person Horeca
access_time_filled

Asociația Litoral – Delta Dunării anunță lansarea în premieră a unei opțiuni speciale a programului Litoralul pentru Toți 2012, și anume „Litoralul pentru toți – All inclusive”. Această opțiune este pusă în vânzare începând de astăzi, 14 mai, de 3 unități hoteliere din Mamaia, și anume Complexul Mercur Minerva Family Club 3*  și hotelurile Dorna 3 * și Modern 4 *. 
O vacanță Litoralul pentru toți – All inclusive are un tarif fix de 695 ron/ persoană în cameră dublă, pentru un sejur de 5 nopți. 

inclusive2

„Continuăm campania de imagine 0 9atitudine în turism, cu lansarea, în premieră, a opțiunii All Inclusive la programul nostru, Litoralul pentru toți. Am lansat cu succes Sezonul 2012 pe Litoral și ne propunem să continuăm premierele și noutățile pe Litoral în acest an, cu servicii noi, o nouă atitudine, o imagine mai bună, o altă abordare. De data aceasta, susținem hotelierii care lansează oferte All Inclusive pe Litoral. Sunt convinsă că anul acesta reușim să creștem în continuare – ca număr de turiști, ca imagine, ca și calitate a serviciilor. Urmăriți în continuare activitatea noastră, urmează și alte surprize!”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.
allAceastă opțiune asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, (bucătărie românească și tradițională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Programul oferă și facilități pentru copii – gratuitate absolută până la 7 ani, 50% reducere pentru copii între 7 și 12 ani.
Perioada de sejur aferentă acestei opțiuni se derulează între 27 mai și 23 iunie 2012, iar biletele de vacanță se pot achiziționa numai prin agențiile de turism ANAT.
Așa cum au fost obișnuiți deja, turiștii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracții (intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie și Arheologie și Muzeul de artă Populară), oferit de Consiliul Județean Constanța.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302