Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun bucatar

Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun bucatar
person Horeca
access_time_filled

Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun bucatar

Buc-GHC2

Vineri, 26 noiembrie, a avut loc la Grand Hotel Continental concursul pentru „Cel mai bun bucatar Continental Hotels”. Dupa sustinerea unui test teoretic, cei sase concurenti au trecut prin probe ce le-au pus priceperea si indemanarea la incercare, competitia fiind desigur condimentata si cu emotii.

Buc-GHC4

Probele, in numar de trei, au presupus crearea unor retete care sa urmeze tema de anul acesta, si anume, Black and White. It’s black (food), It’s white (food) si Freestyle au fost cele trei incercari gastronomice la care au fost supusi concurentii serii. Juriul a urmarit respectarea temei, modul de preparare si corectitudinea operatiunilor, deasemenea modul de prezentare.

Buc-GHC

Castigatorul titlului „Cel mai bun bucatar Continental Hotels”, Nicolae Tomescu din Oradea, este in companie de aproape 3 ani, iar anul trecut a ocupat locul 2 pe podium. Locul 2 anul acesta a fost castigat de reprezentantul Grand Hotel Continental – George Baciu, in vreme ce locul 3 a fost revendicat de Marioara Pop din Arad.

Buc-GHC1

Retetele pregatite de locul 1 au fost la categoria white food: peste unditar cu sparanghel si sos de ghimbir; black food: medalion de cerb pe pat de cartofi dulci si reductie balsamica de mure si freestyle: piept de rata cu coacaze, mamaliguta si hribi.

Buc-GHC5

in cadrul acestui eveniment de desfatare gastronomica oaspetii au putut asista si la prezentarea istoricului Adrian Majuru despre evolutia de la han la hotel in zona¾Podului Mogosoaiei”, in speta despre schimbarile survenite in viata cladirii Continental.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302