Deliciile bucatariei italiene

Deliciile bucatariei italiene
person Horeca
access_time_filled

Deliciile bucatariei italiene

metro_italien1
In magazinul METRO Cash & Carry Constanta 2 Compania METRO Cash & Carry Romania continua seria evenimentelor gastronomice cu o sesiune speciala, dedicata bucatariei italiene, ce se va desfasoara in magazinul METRO Constanta 2, in perioada 21 – 22 iunie 2010. Sub indrumarea specialistilor Centrului de Pregatire in Gastronomie si a invitatului special, Maestrul Bucatar Antonio Pisaniello, clientii din domeniul ospitalitatii exploreaza un universe gastronomic renumit prin diversitate, savoare si prospetime – bucataria italiana. Maestrul Pisaniello este un fin cunoscator al tuturor secretelor bucatariei italiene, iar prin activitatea pe care o desfasoara, stabileste noi standarde in gastronomia internationala.
metro_italien2
Acesta ii va initia pe clientii din acest domeniu, in tehnicile de pregatire ale celor mai vestite preparate italienesti. in aceste doua zile, vor fi prezentate si exemplificate modalitatile de recunoastere a materiilor prime de calitate, tehnicile de framantare ale aluatului pentru paste, modalitatile clasice de preparare a pastelor proaspete, fructelor de mare, pestelui, carnii si a altor retete cu specific italian.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302