Dr. ing. Gabriela Berechet este Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania

Dr. ing. Gabriela Berechet este Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania
person Horeca
access_time_filled

Dr. ing. Gabriela Berechet este Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania

intr-un moment cu conotatii istorice, 1 Decembrie 2010, a fost ales noul presedinte al Federatiei Bucatarilor din Romania. Doctor in inginerie alimentara, Gabriela Berechet, cunoscuta personalitate a vietii gastronomice din Romania, este in prezent Directorul General al Centrului de invatamant Turistic din Romania.

gabriela 2

Expert consultant in Gastrotehnica, Gabriela Berechet este initiatoarea a nenumarate proiecte care au ridicat nivelul gastronomiei romanesti:

„Woman in WACS” (WACS-Federatia Mondiala a Asociatiilor de Bucatari) pe Europa Centrala, dr. Ing. Gabriela Berechet este Vicepresedinte al Asociatiei Bucatarilor Profesionisti – ASPROGAST, fost secretar general al A.N.B.C.T., organizator al Trofeului „BALADA NEJ” si al Trofeului „BUCÔ‚TARUL DE AUR al Bucurestiului”, membri al juriilor de specialitate – Campionatul de Gatit in Aer Liber, Fundatia ACEEA, Concursul profesional al Bucatarilor din lantul CONTINENTAL, membra a echipei feminine care a obtinut medalia de bronz la CULINARY WORLD CUP 2010, din Luxemburg.

fbr

Mentionam ca nu au fost enumerate decat o parte din competentele doamnei dr. Ing. Gabriela Berechet, care, alaturi de Vicepresedintele F.B.R., renumitul Chef Antonio Passarelli, va conduce destinele profesionistilor din gastronomie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302