După 14 ani de activitate în Iași, Bilancia se mută în casă nouă

După 14 ani de activitate în Iași, Bilancia se mută în casă nouă
person Horeca
access_time_filled

Bilancia, companie cu o tradiție de peste 25 de ani pe piața distribuției de utilaje și accesorii dedicate industriei ospitalității, își extinde prezența în capitala Moldovei, pe care o consideră o zonă cu potențial ridicat.

După 14 ani de activitate în Iași, Bilancia a decis să se mute în propria “casă”, o clădire modernă pe care o construit-o de la zero, care cuprinde un showroom cu peste 150 de utilaje pentru industria ospitalității, precum și un magazin cash&carry în care sunt expuse nu mai puțin de 1000 de accesorii adresate profesioniștilor și pasionaților de arta gastronomică.

bilanciaiasi

Decizia de a se muta într-o casă nouă, mult mai mare, vine pe fondul unei cereri în creștere înregistrate în această zonă și demonstrează o încredere în potențialul zonei, unde Bilancia mai are încă două sucursale: la Bacău și la Suceava.

BILANCIA s-a înființat în 1992 și este o societate cu capital integral românesc. Compania oferă în prezent peste 74000 de articole din domeniul utilajelor și accesoriilor profesionale. Pe lângă gama variată de produse, BILANCIA oferă și numeroase servicii clienților săi: consultanță de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje și specificul locației), proiectare, finanțare, mentenanță service, transport utilaje la locație și punerea lor în funcțiune. Clientii BILANCIA sunt companii care activează în alimentația publică, de la mici afaceri de familie, la hoteluri de 5 stele.

bilanciasucursalaiasi

în prezent, compania, cu sediul central în Corbeanca, Ilfov, acoperă toate regiunile țării prin sucursalele sale din:  București (Delfinului), Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Timișoara, Sibiu, Cluj, Bacău, Suceava și Arad și prin punctele de lucru din Buzău, Galați, Miercurea-Ciuc, Oradea și Ploiești.

Adresa noului sediu din Iași este DN 28, nr. 156A, Valea Lupului, Județul Iași.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302