Franz Rattenstetter revine la conducerea hotelului Crowne Plaza

Franz Rattenstetter revine la conducerea hotelului Crowne Plaza
person Horeca
access_time_filled

Franz Rattenstetter revine la conducerea hotelului Crowne Plaza

Cu o vasta experienta in industria ospitalitatii si conducand hotelul Crowne Plaza in perioada 2001 – 2007, Franz Rattenstetter a revenit la conducerea acestuia.

franz

„Avand in vedere experienta sa internationala, cat si pe cea dobandita in pozitia de general manager al hotelului Crowne Plaza Bucuresti, Franz Rattenstetter este persoana cea mai potrivita pentru a readuce performantele economice ale hotelului la nivelul perioadelor in care s-au inregistrat cele mai bune realizari ale sale”, se arata in comunicatul transmis de compania hoteliera.

Dupa terminarea studiilor in domeniul economiei, Rattenstetter a urmat cursurile scolilor de management hotelier din Tegernsee, Germania si Leysin, Elvetia. A lucrat apoi in hoteluri din Anglia, Italia, Germania si Elvetia, acumuland experienta in pozitii de front office, room division si management. inainte de a prelua conducerea hotelului Crowne Plaza Bucuresti, acesta a condus hotelul M¶venpick Resort Petra, din Iordania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302