Începe programul de e-Learning dedicat managerilor de pensiuni

Începe programul de e-Learning dedicat managerilor de pensiuni
person Horeca
access_time_filled

Fundația Națională a Tinerilor Manageri, care implementează în prezent cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din România, „Întreprinzători în turism – Pensiuni în România”, anunță începerea conferințelor de inițiere din Programul e-Learning de educație managerială și consultanță, care se va desfășura în perioada februarie-octombrie 2012. Prima sesiune de inițiere a cursanților va începe mâine, 11 februarie, la Reșita, pentru regiunea de dezvoltare Vest (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș).

instruire

Programul eLearning va implica participarea cursanților la sesiunile de inițiere, urmate de parcurgerea online a celor 5 module de curs: IT&C, Management Turistic, Management Financiar, Marketing și Promovare și Plan de Afacere – Cerere de Finanțare, promovarea unor teste online aferente celor 5 discipline, realizarea unei aplicații practice referitoare la afacerea proprie, precum și primirea de consultanță personalizată în vederea dezvoltării afacerii existente sau a inițierii unei afaceri. Absolvirea cursurilor va fi încununată cu decernarea Diplomei de absolvire ce va avea certificarea FNTM, ANTREC și ASAJA Spania.
fntm2Ca beneficiu suplimentar participării la Programul e-Learning, conform parteneriatului în proiect cu ASAJA Spania (Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores), 100 de cursanți înscriși în proiect vor fi selectionați pentru a participa la Programul de schimb de experiență în Spania, în perioada august – octombrie 2012. Acest program consta în vizitarea unor afaceri turistice de succes și acces la bune practici europene.
Seria conferințelor de inițiere va continua în luna februarie după cum urmează:
– 13 – 14 februarie 2012 – Drobeta Turnu Severin, pentru Regiunea de dezvoltare Sud-Vest (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Vâlcea).
– 17 – 18 februarie 2012 – București, la Rin Grand Hotel, Regiunile de dezvoltare Sud și București-Ilfov (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman, Prahova, Ilfov și București).
– 20 – 21 februarie 2012 – Cluj – Regiunea de dezvoltare Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare).
– 23 – 24 februarie 2012 – Brașov, Universitatea Transilvania Brașov, Facultatea de Alimentație și Turism – Regiunea de dezvoltare Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu).
– 25 – 26 februarie 2012 la Piatra Neamț, Liceul Calistrat Hogaș (Str. Alexandru cel Bun, nr.19) pentru cursanții din Regiunea de dezvoltare Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui).
– 28 – 29 februarie 2012 – Constanța – Regiunea de dezvoltare Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea).
Cu un buget total de 5 milioane de euro, proiectul „Întreprinzători în turism – Pensiuni în România” care se desfășoară pe o perioadă de 2 ani (februarie 2011 – ianuarie 2013), în toate regiunile țării, are ca scop dezvoltarea unei comunități de antreprenori și manageri de pensiuni turistice care să beneficieze de instruire, informare și consultanță pentru a-și dezvolta afacerile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302