Începe ROMHOTEL 2017 – cel mai mare târg dedicat industriei HoReCa din România

Începe ROMHOTEL 2017 – cel mai mare târg dedicat industriei HoReCa din România
person Horeca
access_time_filled

Ai un hotel, un restaurant, o cafenea sau un bar? Vrei să afli care sunt noutățile în industria ospitalității din România? în perioada 16-19 noiembrie are loc la Romexpo expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante ROMHOTEL.

Timp de patru zile, zeci de companii din România și din străinătate expun piese de mobilier și echipamente necesare pentru buna funcționare a structurilor de primire și a unităților de alimentație publică și catering (lista companiilor expozante este disponibilă AICI).

De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HoReCa, dar și competiții de barista profesional, cooking show-uri organizate de chefi celebri din străinătate, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

TargRomhotel2017

Astfel, expozanții au ocazia să întâlnească alți specialisti în domeniu, să studieze îndeaproape produsele și serviciile oferite de companiile concurente, să fie la curent cu tendințele actuale din piață, având ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar și de a-și prezenta produsele și serviciile direct celor interesați. în același timp, vizitatorii specialiști pot interacționa într-o atmosferă de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele și serviciile expuse.

începând cu acest an, tematica ROMHOTEL a fost actualizată și extinsă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor expozanților. Astfel, în cadrul expoziției se organizează din nou Salonul Internațional de Gastronomie. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, băuturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor și autorităților de turism străine, ambasadelor străine în România, restaurantelor cu specific internațional din București și editurilor care au cărți de bucate cu rețete din bucătăria internațională.

Bilancia, una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității, și Selgros Cash&Carry sunt parteneri ai ediției din acest an a evenimentului.

în aceeași perioadă, la Romexpo va avea loc și ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.

Program de vizitare:
16 – 18 Noiembrie 2017, între orele 10.00-18.00
19 Noiembrie 2017, intre orele 10.00-16.00.

Acces
Bilet intrare: 10 lei/zi.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302