La mulți ani, Revista Horeca România!

La mulți ani, Revista Horeca România!
person Horeca
access_time_filled

Revista Horeca România împlinește 20 de ani de existență pe piața de profil! Cu toate acestea, prin acest număr aniversar nu ne-am propus să glorificăm trecutul, prezentul sau viitorul publicației, ci să sărbătorim o comunitate care s-a format acum mai bine de 20 de ani… Mai mult, ne-am dorit să expunem păreri, obiceiuri de bună practică și perspective, să învățăm unii de la alții, să ridicăm semne de întrebare, să evidențiem trendurile, să insuflăm speranță.

În această idee, am cerut câtorva „jucători” din industrie, prieteni și cititori ai revistei, să ne trimită gândurile lor despre ce a însemnat HoReCa acum 20 de ani, cum este acum și unde consideră că va fi peste alți 20 de ani. Am reflectat împreună asupra celor două decenii care au trecut și asupra viitorului unei piețe HoReCa libere (adică normale), fără constrângeri economice sau pandemice. În răspunsurile pe care le-am primit, un fir comun a fost „speranța”. Oamenii au descris speranța într-un viitor mai bun al ospitalității, speranța că sunt posibile forme alternative de turism, speranța că acest domeniu poate fi din nou un loc al pasiunii și dedicării. Desigur, pentru a face PERFORMANȚĂ!

Speranța este o orientare pozitivă (sau optimistă?) față de viitor, care permite să ne imaginăm că toate condițiile actuale, ce sunt potrivnice, pot fi schimbate. Ideea de speranță rezonează cu modul în care și noi, ECHIPA Horeca România, vedem viitorul acestei publicații, ca parte din această industrie, pe care cu toții o îndrăgim. Faptul că revista Horeca România este una dintre puținele publicații dedicate domeniului ospitalității, înseamnă că simțim o mare responsabilitate în a crea și a menține un spațiu în care să se discute și să se expună adevărul gol-goluț al tuturor problemelor cu care ne confruntăm. Avem speranță că vom reuși să facem acest lucru și în următorii 20 de ani!

Suntem bucuroși și mândri că facem parte din marea familie HoReCa! Comunitatea HoReCa este ceea ce face ca această publicație să fie unică: un punct de întâlnire, o casă pentru ideile inovative care impulsionează și transformă toate aspectele domeniului. Într-o perioadă caracterizată de viteză, diversitate și distragere, alegerea de a vă petrece timpul citind această revistă este cel mai prețios cadou pe care am putea să-l primim vreodată. Pentru asta, Vă Mulțumim!

La mulți ani, nouă, tuturor!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302