Lituania lanseaza ca brand de tara un parfum

Lituania lanseaza ca brand de tara un parfum
person Horeca
access_time_filled

Lituania lanseaza ca brand de tara un parfum

Lituania a ales un mod inovativ de a-si prezenta tara in fata strainilor, lansand recent un parfum national pe post de brand de tara, parfum care va lua chiar numele tarii. in curand, parfumul va fi distribuit la ambasadele Lituaniei din strainatate, in hoteluri si aeroporturi. Ministrul lituanian al Afacerilor Externe a oferit deja un mic flacon cu noua esenta tuturor ambasadorilor aflati la post la Vilnius. Luna viitoare urmeaza sa fie puse in vanzare si lumanari „mirosind a Lituania”.

perfume_lead_wideweb__470x329_0_85833000

Acest proiect este „un exemplu frumos despre modul in care putem face Lituania cunoscuta, intr-o maniera inovatoare”, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe. „Am vrut sa cream ceva special, care sa reprezinte Lituania si caracterul lituanian”, a explicat cotidianului Vilniaus diena Mindaugas Stongvilas, expert in comunicare emotionala, cea care a avut ideea proiectului.

Parfumul „Lituania” va fi, prin urmare, un amestec savant de santal, cedru si mosc, dorindu-se o aluzie la originea indoeuropeana a limbii lituaniene si la forta caracterului national. „Pentru ca lituanienii sa se recunoasca in parfum, am adaugat mireasma lemnului de foc, care poate fi asociata cu ritualuri pagane, precum si cea de muschi si flori de padure”, a adaugat Mindaugas Stongvilas.

Crearea parfumului a fost incredintata casei franceze Galimard. Prima mie de flacoane a fost produsa contra sumei de 28.900 de euro. in prezent este in curs de concepere o linie intreaga de produse derivate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302