Lumea buna din industria cafelei se aduna la TriestEspresso Expo

Lumea buna din industria cafelei se aduna la TriestEspresso Expo
person Horeca
access_time_filled

Lumea buna din industria cafelei se aduna la TriestEspresso Expo

cafea2

Targul Trieste va invita in perioada 28 – 30 octombrie 2010 la cea de-a cincea editie a TriestEspresso Expo, cea mai importanta expozitie B2B dedicata intregii filiere a cafelei espresso: de la bobul verde la cafeaua espresso in ceasca!

La acest eveniment sunt asteptati operatori din 80 de tari si reprezinta o intalnire bienala de nepierdut pentru profesionistii din domeniu din intreaga lume. in cadrul targului este amenajat un salon „one-stop-shop”, unde se pot gasi numeroase contacte, idei, instrumente pentru cresterea propriului business si se pot descoperi noutatile din domeniu si noile tendinte ale pietei.

Expozitia va gazdui peste 250 de expozanti: producatori de echipamente si aparate pentru espresso si prajirea cafelei, utilaje pentru prelucrare, ambalare si etichetare, cesti si accesorii

pentru servirea cafelei, piese de schimb, producatori de cafea verde si decafeinizata, materiale promotionale si pentru merchandising, case de expeditie, firme de logistica, transport, softuri pentru industria cafelei, societati de asigurari, asociatii, publicatii de profil.

cafea1

Targul va sustine si diverse manifestari, cursuri si seminarii a caror tema principala va fi cafeaua. Seminarul de deschidere va coincide cu cea de-a 40-ea editie a”Zilei internationale a cafelei” si ii va avea ca invitati pe unii dintre cei mai importanti operatori din sector la nivel mondial. „1° Mittel European Barista Open” – concurs al echipelor nationale de barman; Cup Tasting Championship – semifinala italiana de calificare pentru campionatul mondial Cup tasting SCAE; Campionatul italian al barmanilor de cafenea CIBC – semifinala valabila pentru calificarea la World Barista Championship WBC. in plus, cursuri de preparare si degustare a cafelei espresso, organizate de Universita del Caffe din Trieste.

Trieste, de peste doua secole, este un centru important al cafelei, principalul port naval italian pentru importarea boabelor, recunoscut la nivel mondial, in care sunt concentrate intreprinderi stralucite din domeniul cafelei.

Detalii pe: www.triestespresso.it

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302