Luni, 8 februarie 2010, se lanseaza proiectul ecologic Linked to Green

Luni, 8 februarie 2010, se lanseaza proiectul ecologic Linked to Green
person Horeca
access_time_filled

Â

  linked-greenAsociatia Young Professionals Club, cu sprijinul Centrului Cultural American, va lansa la inceputul lunii februarie proiectul ecologic Linked to Green. in cadrul conferinței de presa, vor fi prezentate direcțiile de acțiune ale proiectului Linked to Green prin care se urmarește incurajarea colectarii selective de deșeuri din ambalaje in locațiile HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Baruri). Proiectul Linked to Green presupune implementarea și monitorizarea colectarii selective de deșeuri din ambalaje in 20 de locatii HoReCa din București prin intermediul colectorului-partener al proiectului pe o perioada de 4 luni. Linked to Green dezvolta și o platforma online de comunicare intre locațiile HoReCa și colectori – www.linkedtogreen.ro, comunicare de durata care va duce la o conștientizare mai mare a nevoii de protecție a mediului. Mai mult, in urma participarii la proiect, locațiile HoReCa vor primi calificativul Linked to Green, ceea ce va populariza conceptul și la nivelul clienților locațiilor participante. Conferința de presa va avea loc luni, pe data de 8 februarie 2010, incepand cu ora 17:30, Sala Paris Rive Gauche in incinta Hotelului Novotel, Calea Victoriei nr. 37B.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302