Metro Punct acum si la Targoviste

Metro Punct acum si la Targoviste
person Horeca
access_time_filled

Metro Punct acum si la Targoviste

Metro Romania inaugureaza pe 15 decembrie 2010 la Targoviste, al patrulea magazin Metro Punct din tara. Conceptul de magazin Metro Punct, lansat in Romania pentru prima data pe 29 aprilie 2010, la Satu Mare, este dedicat clientilor revanzatori, fiind centre cash/carry de dimensiuni mai mici decat unitatile Metro Cash&Carry obisnuite.

mp

„Ideea unui METRO Punct este aceea de a oferi clientilor nostri profesionisti un sortiment de baza, de care au nevoie zilnic, pentru a le facilita proximitatea si usurinta de a se aproviziona zilnic din acelasi loc si de a-si putea face afacerile intr-un mod foarte civilizat. Pe o suprafata de aproximativ 1.850 metri patrati, METRO Punct comercializeaza peste 3.000 de articole cu un rulaj mare – alimente de baza, conserve, bauturi, produse cosmetice etc. – intr-un mix de produse adaptat nevoilor locale, la preturi identice cu cele din magazinele METRO Cash&Carry Romania. De altfel, vor putea fi achizitionate articolele sub marca proprie special create pentru clientii revanzatori, anume Aro, Fine Food, Sigma”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash&Carry Romania.

fainnn

Compania a mai deschis in acest an alte trei centre de distributie, la Satu Mare, Piatra Neamt si Buzau.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302